Ljusblå husvagn med Besikta-loggan på campingplats, gräs och blå himmel
Villaområde med vita hus och ett blått hus med Besikta-loggan
Ljusblå husvagn med Besikta-loggan på campingplats, gräs och blå himmel
Välkommen till Besikta Bilprovning - Alltid nära dig!

Nu är säsongen här för att plocka fram husvagnen, husbilen, motorcykeln och kanske sommarbilen. För att underlätta så att du får en bra start på säsongen så erbjuder Besikta dig nu 150 kr i rabatt på kontrollbesiktning.

Genom personlig service utöver det vanliga utför Besikta Bilprovning kontrollbesiktning, registreringsbesiktning samt efterkontroller på de flesta typer av fordon. För Besikta är det viktigt att du ska känna dig trygg med att de tar hand om ditt fordon på bästa sätt. Besiktas ledord är kundnöjdhet, närhet och enkelhet - nyckeln till en fungerande bilprovning.

Besikta är oberoende och opartiska med 202 besiktningsstationer på 165 orter runt om i Sverige. Besikta är ackrediterade av Swedac, en statlig myndighet som bland annat övervakar besiktningsorgan och kontrollerar att de agerar opartiskt och oberoende mot alla som använder deras tjänster. Det innebär en trygghet för dig.

Glöm inte att boka in en gasolkontroll när du ändå gör bokningen för husvagn och husbil så att du vet att den är säker.

Ta del av erbjudandet

150 kr rabatt på kontrollbesiktning av   personbil, lätt lastbil, lätt släp (max 3500 kg), husbil (max 16 000 kg), husvagn eller MC

Erbjudandet gäller endast medlemmars privatägda fordon (ej företagsfordon). Går ej att kombinera med andra erbjudanden eller kampanjer.

Bokning sker på www.besikta.se eller genom att ringa Besiktas kundtjänst på telefon 0774-400 800.

Kampanjperiod: 24 april - 17 maj 2024.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet.

Bli medlem   Logga in

;