Kvinna med verktyg under bil
Husrad med blått hus och texten Besikta Bilprovning
15% rabatt på kontrollbesiktning hos Besikta

När det är dags för kontrollbesiktning finns Besikta Bilprovning här för dig. Villaägarna erbjuder dig som medlem rabatt på besiktning av personbil, MC, lätt lastbil, släpvagn, husbil eller husvagn.

Genom Besikta Bilprovning erbjuder vi dig som medlem personlig service utöver det vanliga. Du får kontrollbesiktning, registreringsbesiktning samt efterkontroller på de flesta typer av fordon. Det är viktigt att du ska känna dig trygg med att ditt fordon blir omhändertaget på bästa sätt. Vi intstämmer med Besiktas ledord: kundnöjdhet, närhet och enkelhet är nyckeln till en fungerande bilprovning.

Kontrollbesiktning nära dig

Besikta har 200 besiktningsstationer på 164 orter runt om i Sverige och är oberoende och opartiska.

Besikta är ackrediterade av Swedac, en statlig myndighet som bland annat övervakar besiktningsorgan och kontrollerar att de agerar opartiskt och oberoende mot alla som använder deras tjänster. Det innebär en trygghet för dig.

Ta del av erbjudandet

Som medlem får du 15% rabatt på kontrollbesiktning hos Besikta Bilprovning när du ska besikta din personbil, MC, lätta lastbil (max 3 500 kg), släp (max 3 500 kg), husvagn eller husbil.

Erbjudandet gäller endast medlemmars privatägda fordon (ej företagsfordon).

Du ska ange rabattkod vid bokning.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet.

Bli medlem   Logga in

;