Hobbyrum med luft-vattenvärmepump
Våtrum med tvättmaskin och luft-vattenvärmepump
Treza Solutions - för en grönare och energieffektiv framtid!

Välkommen till nästa nivå av bekvämlighet och effektivitet med Treza Solutions! Treza Solution har utökat sina tjänster som nu även inkluderar försäljning och installation av luft-vattenvärmepumpar. Allt för att säkerställa optimal komfort och energieffektivitet för ditt hem.

Treza Solutions finns där för dig genom hela processen, från att välja rätt luft-vattenvärmepump som uppfyller dina behov till att slutföra installationen. De erbjuder alla sina kunder hembesök för att säkerställa att du får den mest lämpliga lösningen, och deras lokala certifierade kyltekniker utför installationen, vilket ger dig som kund en sömlös upplevelse.

Än så länge erbjuder Treza Solutions sina tjänster inom försäljning och installation av luft-vattenvärmepumpar i Skåne och Stockholmsområdet, men de utökar hela tiden så håll utkik efter uppdateringar.

Mitsubishi Ecodan luft-vattenvärmepumpar
Vämer upp hela ditt hus, är skonsam mot miljön samt minskar dina energikostnader. Installation av Treza Solutions egna kyltekniker ingår som vanligt i priset.

Som medlem i Villaägarna får du en Mitsubishi WiFi-styrning på köpet, värde 2495 kr. Styrs via app som fungerar på smartphones, surfplattor eller PC, och att ansluta till värmepumpen är lika enkelt som att ansluta telefonen till WiFi.

Ta del av erbjudandet

Mitsubishi WiFi-styrning på köpet - värde 2495 kr -  vid köp av valfri Mitsubishi luft-vattenvärmepump i Ecodan-serien

Erbjudandet gäller även kampanjer. Du ska ange rabattkod vid beställning.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;