Eldstäder utomhus
Eldstäder utomhus
Upp till 20% rabatt på utomhuskaminer

Hos Eldabutiken hittar du marknadens bredaste sortiment av eldstäder för både hemmet och trädgården. Just nu upp till 20% rabatt på utomhuskaminer.

Det blir alltmer populärt att inreda med eld utomhus. En utomhuskamin är en källa till värme och den naturliga samlingsplatsen för att umgås med familj, vänner och grannar. Eldstadens virvlande lågor inbjuder till förlängning av smått kyliga kvällar på uteplatsen eller i trädgården.

Nordpeis Air – ett smart modulsystem

Nordpeis Air är ett smart modulsystem där grunden utgörs av utomhuskaminen Air Base. Genom att komplettera med fler moduler och tillbehör, som vindskydd och grillgaller, förvandlar du enkelt eldstaden till en grill med praktiskt sidobord i oljad ek och med vedförvaring undertill får du optimal höjd. Nordpeis Air skapar atmosfär och värme på uteplatsen. Ställ den i trädgården eller på altanen – låt den bli mittpunkten för ett trevligt umgänge och goda middagar.

Jøtul Loke och Frøya i cortenstål

Jøtul Loke och Frøya klarar att stå ute året om och cortenstålet ger en väderbeständig, rustik och rostig ytbeläggning som bara blir vackrare med åren.

Med en underlagsplåt som tillval kan du placera kaminen på altandäcket utan att det tar skada. Till Loke finns även grillgaller som tillval som är enkelt att fästa och där du får en stor grillyta med hög effekt. Gnistgaller kan också monteras vid behov och är designat så att du kan ha en sida öppen.

 

 

Ta del av erbjudandet

Just nu får du som medlem 10% rabatt på ordinarie pris på Nordpeis Air utomhuskamin och 20% rabatt på ordinarie pris på Jøtuls utomhuskaminer Frøya och Loke.

Erbjudandet gäller t o m 30 juni 2023 på enbart nytecknade order och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Begränsat antal kaminer så ”först till kvarn”.

Du måste vara inloggad medlem för att få mer information och ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

 

;