Kvinna dricker vatten från kranen
Två händer och ett glas vatten
Upp till 10% rabatt hos Renton

Som medlem erbjuder vi dig 10% rabatt på vattenanalyser och 5% rabatt på övrigt sortiment inom filter från Renton. Vattenproverna passar dig som har grävd eller borrad brunn. Även du med kommunalt vatten kan hitta bra lösningar, exempelvis mot kalk i dricksvattnet.

Renton erbjuder en mängd olika filtreringssystem som med god marginal fyller de krav som Livsmedelsverket ställer på ett rent och tryggt vatten. Även för dig med kommunalt vatten erbjuds effektiva lösningar för att eliminera problemet med kalk i dricksvattnet. Som medlem i Villaägarna erbjuder vi nu ett förmånligt pris på vattenprover som passar för både grävd och borrad brunn.

Analysera brunnsvatten

Idag uppskattas ungefär 75 procent av Sveriges brunnar ha något som behöver åtgärdas. Problemen varierar från synliga problem som exempelvis för mycket järn i vattnet – vilket missfärgar vattnet, till problem som inte går att upptäcka med blotta ögat – bakterier och uran är några exempel. Detta upptäcks först vid en analys av vattnet – vilket är det första steget i vattenreningen. Du får hjälp, från analysfasen till färdig vattenrening med rätt vattenfilter.

Som enskild brunnsägare bör man regelbundet ta prover på sitt dricksvatten eftersom vattenkvaliteten kan förändras med tiden av olika orsaker. Många brunnsägare tar bara prov på dricksvattnet när de märker förändringar i smak, lukt eller färg. Men problemen kan finnas där utan att man märker det. Livsmedelsverket rekommenderar därför att man provtar sitt vatten minst vart tredje år. Är fler än två fastigheter anslutna till samma vattentäkt bör brunnsvattnet provtas minst en gång per år.

Här kan du läsa mer om Vattenanalys och övrigt sortiment hos Renton

Ta del av erbjudandet

Som medlem i Villaägarna får du 10% rabatt på vattenanalyser och 5 % på övrigt sortiment inom filter hos Renton. 

Har du frågor är du alltid välkommen att maila på info@renton.se eller ring på telefonnummer 0224-799023.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;