Tryggt, enkelt och kostnadsfritt

BraByggare är en tjänst för beställare och byggproffs som underlättar vid valet av hantverkare. Med Villaägarna och Beijer Byggmaterial som ägare är vi en trygg kanal för att hitta hantverkare och sedan starten 2006 fokuserar vi på att enbart förmedla byggprojekt.

Kontrollerade hantverkare för ett tryggare byggprojekt

BraByggare ställer krav på alla sina medlemsföretag och kontrollerar löpande att de är godkända för F-skatt, moms, innehar försäkringar och har god kreditvärdighet.
BraByggare är stolta över att ha ensam behörighet att dela ut kvalitetsstämpeln ”Godkänd av Villaägarna” till de bolag som uppfyller de allra högsta kraven.

Digitalt avtal med hantverkaren

TryggtJobb är ett samarbete mellan Villaägarna och BraByggare som ger dig ökad trygghet vid köp av byggtjänster. Med TryggtJobb signerar både du och hantverkaren ett digitalt avtal med BankID innan arbetet påbörjas. Självklart är tjänsten utan kostnad för dig som är medlem.

Läs vad andra kunder tycker

Alla anslutna hantverkare har en egen profilsida på www.brabyggare.se där du kan se referensbilder, certifikat och läsa omdömen som företaget fått från tidigare kunder.

Ta del av erbjudandet

Gör så här:

Beskriv ditt uppdrag. Ju tydligare beskrivning, desto bättre svar


Få svar från upp till 6 st kvalitetssäkrade hantverkare


Jämför offerter, läs kundomdömen och välj den hantverkare du tycker bäst om

HITTA HANTVERKARE

 

 

22-394_VÄ_Rekommenderas av 2023.jpg

;