Bara ben med plåster
Bara ben med plåster
Hos DOZ Apotek får du råd med mera

Som medlem får du alltid 15% rabatt i alla apotek och online. DOZ Apotek drivs av att sänka tröskeln till att må bra och därmed skapa mer hälsa för alla.

DOZ Apotek, tidigare LloydsApotek, är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Du får prisvärda erbjudanden och rådgivning och service av kompetent och välutbildad personal. Allt för att hjälpa dig till en bättre hälsa under den resa som kallas livet.

DOZ Apotek har idag 72 apotek fördelat på ett 40-tal orter och en e-handel med ett stort och brett utbud.

Som medlem i kundklubben DOZ Plus får du bonuspoäng på dina köp som ger dig bonuscheckar att fylla på med det du behöver för ditt välmående. Dessutom medlemserbjudanden, inspiration och tjänster som ger dig mer poäng för att satsa på din hälsa.

Läs mer och anmäl dig här

Panta och få poäng

DOZ Apotek drivs av att skapa förutsättningar för ett hälsosammare liv och för en hållbar planet. Som partner till Bower erbjuds pant på alla produkter från deras eget varumärke. Panten blir poäng som ger dig rabatt på ditt nästa köp. Eller varför inte donera panten till ett välgörande ändamål? Bra för planeten och för plånboken!

Läs mer om hur du gör här

Välkommen till DOZ Apotek!

 

Ta del av erbjudandet

Som medlem får du 15% rabatt i alla butiker och vid köp online

Du kan hitta ditt närmaste DOZ Apotek här eller besöka Lloyds apoteks e-handel på dozapotek.se

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;