För dig som fått årsavin i Kivra

Nu erbjuder vi våra medlemmar som har Kivra att betala sin medlemsavgift för 2023 digitalt.

Just nu är ett inbetalningskort med årsavgiften för 2023 på väg till våra medlemmar och den delas ut med medlemsmagasinet Villaägaren nr 5. Samtidigt erbjuder vi den som vill betala digitalt att göra det i sin Kivra.

För en del medlemmar har Villaägaren inte hunnit delas ut på grund av försenad postgång innan avin distribuerats i Kivra. Inne i den digitala tjänsten står det att den digitala avin är en påminnelse även om det landat som det första erbjudandet om fortsatt medlemskap. Vi ber om ursäkt för den otydligheten.

Vi erbjuder en helt ny möjlighet att betala digitalt via Kivra, men varje medlem avgör själv om det passar att betala via ett inbetalningkort, Swish eller i Kivra.

Vad behöver jag göra?

  • Har du redan betalat, eller kommer att betala med ditt inbetalningskort som du fick per post? Då markerar du bara rutan med ”Nej tack” i Kivra. Då slutar Kivra skicka notifikationer. Och du undviker att råka betala dubbelt.

  • Om medlemskapet inte är betalt kan du enkelt göra det i Kivra. Du kan såklart betala direkt via ditt inbetalningskort som du fick per post om det passar dig bättre, då markerar du bara avin som hanterad i Kivra.

  • Har du inte fått vårt utskick per post? Det beror på att postgången varierar beroende på var du bor. Du kan göra samma val som ovan oavsett i vilken ordning du får ditt utskick.

 

Funderar du över något?

Som medlem i Villaägarna får du bland annat fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning.

Funderar du över något?

Som medlem i Villaägarna får du bland annat fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning.