Nu kan du logga in hos oss med Mobilt BankID

Nu kan du som medlem i Villaägarna logga in med Mobilt BankID för att nå våra digitala tjänster. Det gäller vår webbplats Villaagarna.se, Min Villa, medlemsshop och rådgivning.

Syftet är att förenkla inloggningen genom att inte behöva använda lösenord och medlemsnummer som kan vara svåra att komma ihåg. Mobilt BankID är dessutom en tryggare form av legitimering då det ökar skyddet av dina uppgifter.

Mobilt BankID ger även möjlighet till elektroniska underskrifter och samtycken när du tecknar avtal för olika tjänster hos Villaägarna.

Så här gör du

För att aktivera Mobilt BankID behöver du först logga in som vanligt med ditt medlemsnummer eller e-postadress och lösenord. Gå sedan till Mina sidor och fliken “BankID”. Där aktiverar du Mobilt BankID. Nästa gång du loggar in kan du göra det via Mobilt BankID.

Du som vill fortsätta att logga in med ditt medlemsnummer och lösenord kan göra det. Vi erbjuder Mobilt BankID som ett alternativ.

Observera att om du väljer att aktivera Mobilt BankID kommer du inte längre att kunna logga in med medlemsnummer och lösenord.

För rådgivning per telefon gäller fortfarande identifiering med medlemsnummer.