Underhållsabetet kommer att pågå i 1-2 veckor, tack för din förståelse.

Villaägaren-tidningar i hög
Villaägaren-tidningar i hög

 

Medlemsavgiften för 2021

 

 

 

Du som bor i Falkenbergs kommun har fått en inbetalningsavi tillsammans med tidningen Villaägaren nr 5 som kommer nov/dec. Vi hoppas att du är nöjd med ditt medlemskap och vill förnya det.

Medlemsavgiften för 2021

Villaägarna Falkenberg hälsar Dig välkommen som medlem även 2021. Det finns olika sätt att bli medlem på, antingen gör man det själv genom att gå in på vår hemsida eller så får man 1 års fritt medlemskap av våra samarbetspartner. Det kan t.ex. vara att man tecknat en ny försäkring, installerat bredband, skaffat mobilabonnemang eller bra bankaffärer genom Villabanken. Ni som har fått medlemskapet genom våra samarbetspartner ska nu själva betala in Er medlemsavgift.

Lokala medlemsförmåner

  • Släpkärror finns att hyra en gallerkärra och ett flyttsläp. Läs mer på villaagarna.se/Falkenberg, läs där under fliken Hyr släpvagnen

Vår Hemsida

  • Gå in på vår hemsida villaagarna.se/Falkenberg  så finns där information om vår förening och aktuella aktiviteter och medlemserbjudande.

Info från Villaägarna Falkenberg

  • Angående medlemsaktiviteter. Vill du vara säker på att få vår info, skriv namnet på den i familjen som står som medlem och den mailadress som du vill få info till. Eller du vill komma i kontakt med någon i styrelsen. Skicka till vår mailadress
    info.villaagarnafbg@gmail.com

Min Villa en tjänst som ingår

https://www.villaagarna.se/formaner/tjanster/min-villa/

 

 


Som medlem har du på Villaägarnas hemsida en digital servicebok för din villa, där du lägger in detaljer om ditt hus och får då en underhållsplan där du kan se när och hur du gör de olika renoveringarna/tillsyn.
Du kan spara offerter, räkningar, besiktningar, försäkringshandlingar och foton och koppla ihop det med utförda kontroller och åtgärder.


Vi arbetar med

Vi finns till för er och arbetar för att hjälpa och stödja er husägare på alla sätt vi kan. Vi bevakar detaljplaner och bygglovsfrågor och vi hjälper Er vid behov. Har ni frågor som rör medlemskapet i Villaägarna eller frågor som gäller ert husägande så kontakta oss i styrelsen. Du kan även få kostnadsfri experthjälp som medlem. Genom att samla alla villaägare i Falkenbergs kommun i en stark och partipolitiskt obunden organisation som driver medlemmarnas intressen som villaägare, uppnår vi bättre villkor för villaägandet. Föreningen strävar efter att påverka alla väsentliga plan- och byggärenden, avgifts- och taxefrågor och andra frågor som har betydelse för villaägarna. Vi kommer att deltaga i debatter i frågor som berör villaägare.

 Villaägarnas Riksförbund – är med och påverkar.
Saker vi gjort och frågor vi arbetar med.

  •  Den orättvisa Elområdesindelningen
  • Om svenska kraftnäts misslyckande med att bygga ut överföringskapaciteten till södra Sverige.
  • Skattefrågor – Ränteavdrag - Elpriser
  • Trygghetsfrågor - Ökat småhusbyggande
  • Klimatfrågor - Ett stöd till föreningarna i de olika kommunerna

 

Styrelsen i Villaägarna Falkenberg: 
Lis-Marie, Krister, Kent, Kjell-Anders, Ove, Inger, Kim, Christine, Mats o Mikael