Medlemskapet för småhusägare

Nu är det hög tid att förnya medlemskapet i Villaägarna. Tillsammans med nr 5 av medlemsmagasinet Villaägaren fick du din avisering om fortsatt medlemskap. Vi har laddat medlemskapet med mycket mer bland annat den digitala tjänsten Min Villa, extra material på webben och ett antal nya medlemsevent och kurser.

Vi har redan siktet inställt på 2020 och vill nu sammanfatta 2019. Du kan se det som en försmak på nästa år - vår ambition är att du ska få fler och ännu vassare fördelar genom ditt medlemskap. Kom ihåg att du fortfarande har massor kvar att ta del av före årsskiftet. Nu kan du även använda Swish om du föredrar det!

Vad Villaägarna har gjort under 2019

Tog debatten

Under året har vi varit en stark röst för dig som är husägare. Vår chefekonom har kritiserat räntan på uppskov i bland annat Rapport och tagit debatten med de politiker och nationalekonomer som vill se en återinförd fastighetsskatt. Vår kritik av bankernas orimliga marginaler på bolån har också fått stort genomslag i media.

Vad vi vill

Bjöd in till VIP-shopping

Vi har satsat stort på event med fina medlemsrabatter – hos bland annat Flügger färg och Beijer byggmaterial. Många har gjort riktigt fina fynd. Den 26 oktober fick du chansen igen! Då bjöd Flügger färg in dig som är medlem på VIP-shopping med 40 % rabatt på utvalda produkter. Håll dig uppdaterad om kommande event genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. 

Nyhetsbrev

Gav goda expertråd

Under året har vi svarat på frågor om allt från störande grannar och problem med hantverkare till ROT och bygglov. Flera äldre har hört av sig till oss, bland annat om företaget “Arga takläggaren”, som efter en fri besiktning hävdade att taket måste läggas om akut – vilket ofta var en ren bluff. Tack vare våra juridiska experter slapp många av våra medlemmar renovera tak i onödan och kunde spara hundratusentals kronor.

Rådgivning

Lanserade Min Villa

Allt fler använder Min Villa, vår digitala tjänst som skapar en underhållsplan för just ditt hus. Här kan du hålla reda på vad som har gjorts och vad som behöver göras i ditt hus samt få digital rådgivning om hur du ska gå tillväga. Du får också möjlighet att samla all dokumentation, som offerter, fakturor och foton, på ett ställe. Dessutom innehåller Min Villa fina säsongserbjudanden. Smartare blir det inte.

Min Villa

Höll kurser

Våra experter har under året hållit utbildningar i allt ifrån boendeekonomi, styrelsearbete och samfälligheter, till att anlita hantverkare. Kunskap som kan spara mycket tid och pengar. Många intressanta kurser arrangeras av våra regioner och lokalföreningar.

Kurser och event

Fixade fler rabatter

Det är mer lönsamt än någonsin att vara medlem i Villaägarna – du kan tjäna tusenlappar på våra många medlemsrabatter inom exempelvis bygg, trädgård och färg. Under 2019 har vi dessutom bjudit dig som medlem på nya rabatter hos bland annat CMore, Viasat, Vitvaruexperten, Gardena, Opel och Vässla.

Medlemsförmåner

Vi hoppas att du har haft nytta och glädje av medlemskapet under året. Kanske har du sparat pengar på byggmaterial, färg och inredning – eller fått kostnadsfri hjälp från våra expertrådgivare? Ju längre du är medlem desto fler fördelar upptäcker du. Kom ihåg - du har ett helt förbund på din sida.

Fem snabba skäl att vara medlem

 • Expertrådgivning
  Som medlem kan du alltid kontakta våra expertrådgivare, helt kostnadsfritt. (värde 1 500 kr/timme) Där får du svar på dina frågor som rör livet med hus – allt från vad som gäller vid uthyrning till hur du tar hand om din krypgrund. Ställ din fråga på direkt på webben eller ring 010-750 01 00.
 • Förmåner
  Som medlem kan du handla till utvalda medlemsrabatter, hos partners som Flügger färg, Beijer Byggmaterial, Vattenfall, Euromaster, KungSängen, Sector Alarm med flera. En medlem sparar i genomsnitt 900 kr per år och många sparar flera tusen redan första året.
 • Debatt & påverkan
  Vi stärker hela tiden vår position som förkämpe för småhusägare i hela landet genom kontinuerlig närvaro i debatt och i media på både nationell och lokal nivå.
 • Min Villa, din digitala servicebok
  Som medlem har du tillgång till tjänsten Min Villa, helt utan extra kostnad. Det är en digital tjänst som hjälper dig att hålla koll på hur ditt hus mår. Här kan du skapa en underhållsplan – ett smidigt sätt att få översikt på vad som har gjorts och vad som bör göras på huset. Tillsammans med våra experters råd får du en tryggare vardag i ditt hus.
 • Villaägaren 
  Ditt medlemsmagasin som kommer 5 ggr/år med tips och inspiration till huslivet.