5000 kr i rabatt på mäklararvodet

Ta del av hela ditt förmånserbjudande – med rabatt på arvodet!

Du som är medlem i Villaägarna får ett fördelaktigt förmånspaket när du säljer ditt hus med SkandiaMäklarna.

Det här ingår i erbjudandet året runt:

Rabatt på mäklararvodet
Du får 5000 kr i rabatt på mäklararvodet när du anlitar SkandiaMäklarna för att sälja din villa. En mäklare från SkandiaMäklarna kommer hem till dig, gör en kvalificerad bedömning av din villas värde och ger dig tips och råd. Fyll i formuläret eller kontakta ditt lokala SkandiaMäklarna-kontor för mer information.

Blixtvärdering
Om du snabbt vill veta ungefär vad ditt hus är värt, utan att boka in ett hembesök, kan du göra SkandiaMäklarnas blixtvärdering. Fyll bara i några uppgifter, så återkommer din lokala mäklare med en värdering via mejl inom en arbetsdag.

Fri köprådgivning
Du får kvalificerad och kostnadsfri rådgivning om vad som är bra att tänka på inför ett förestående villaköp. Kontakta ditt lokala SkandiaMäklarna-kontor.

Stöd till SOS Barnbyar
För varje genomförd bostadsaffär skänker SkandiaMäklarna 100 kr till SOS Barnbyar.

Medlemskap i Villaägarna
När du köper din villa genom SkandiaMäklarna får du ett års medlemskap i Villaägarna kostnadsfritt. Om du redan är medlem bjuder SkandiaMäklarna på kommande års medlemskap.

Ta del av erbjudandet

För att ta del av de olika förmånerna kan du använda länkarna vid respektive erbjudande eller kontakta ditt närmaste SkandiaMäklarna-kontor. Tänk på att ange ditt medlemsnummer i Villaägarna för att erbjudandet ska kunna registreras och gälla.

Den enda rekommenderade mäklaren

SkandiaMäklarna är den enda fastighetsmäklare som rekommenderas av Villaägarna och är också en av Sveriges ledande mäklarkedjor, med cirka 550 medarbetare på 110 kontor runt om i Sverige, Spanien och Portugal. Verksamheten omfattar förmedling av bostäder, fritidsboenden, utlandsboenden och kommersiella fastigheter.

Besök skandiamaklarna.se för mer information eller för att hitta kontaktuppgifter till ditt lokala kontor.

Välkommen till SkandiaMäklarna. Välkommen hem.