10 % rabatt på ny köksinredning

Med smart köksrenovering™ får du ett nytt kök på befintliga stommar. Du sparar tid, pengar och värnar om miljön.

Smart köksrenovering™

Anledningarna till att att man vill byta sitt kök kan vara många. Kanske är det slitet, lådorna går trögt, kanske är du trött på dagens färg och modell eller bristen på smart förvaring.

Med smart köksrenovering™ förnyas ditt kök utifrån dina önskemål och vad som passar dig bäst. Något som i många fall innebär att man behåller stommarna men byter det som syns och samtidigt uppdaterar med moderna lösningar som grytlådor, källsortering m m. Snällt mot plånboken och bra för miljön. Ett smartare val till nytt kök helt enkelt!

Medlemserbjudande

Som medlem i Villaägarna får du 10 % rabatt på en köksrenovering. Priserna gäller exklusive montering och frakt.

Så här går köksrenoveringen till

Målet är att hjälpa dig förverkliga dina köksdrömmar på bästa sätt. Därför får du en kontaktperson som är med dig hela vägen och tillsammans tar ni fram den bästa lösningen för just ditt kök.

Vid ett kostnadsfritt hembesök får du se prover på färger och modeller och du får ett fast pris inklusive montering.

Vid beställning mäter säljaren upp köket och lägger in det för produktion hos fabriken i Falkenberg som påbörjar tillverkning.

Du blir kontaktad och ni bokar en tid för montering. På utsatt tid anländer montören med ditt nya kök och monterar det på plats. Något som oftast går så snabbt som på bara 1-2 dagar. Montören ser till att allt blir perfekt in i minsta detalj.

Läs mer om smart köksrenovering™www.norddesign.se.

NordDesign Kök har säljare i hela Sverige, Norge och Danmark.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in