Det här gäller för ditt köp av medlemskap i Villaägarna

Medlemskapet 

Ditt medlemskap i Villaägarna innebär att du får stöd och hjälp i din villavardag tack vare vårt löpande arbete för bättre boendevillkor, produktgranskning, rabatter på husnära produkter och tjänster, förmånliga försäkringar och banktjänster samt fri tillgång till expertrådgivning inom bland annat juridik och byggnadsteknik. 

Dessutom kan du nätverka med andra villaägare i våra 200 lokalföreningar över nästan hela landet.

Medlemsavgiften

Årsavgiften för ditt medlemskap i Villaägarnas Riksförbund är 395kr för det första året som ny medlem. Finns det en lokal villaägarförening där du bor, ingår ett medlemskap där också.

Efterföljande kalenderår beror avgiften på om du även är med i en lokalförening eller enbart är medlem i riksförbundet. Den lokala föreningen bestämmer själv storleken på föreningsavgiften (i snitt 55kr), medan riksförbundet i det fallet tar ut en avgift på 455kr. Saknas anknytning till en lokalförening är medlemsavgiften till riksförbundet 510kr efter ditt första medlemsår.

Personuppgifter

Villaägarna behandlar dina personuppgifter så som du godkänt på https://www.villaagarna.se/bli-medlem/registrera. 

Så här går betalningen till

Vi använder Nets som betaltjänst och du kommer efter slutförd beställningsprocess omdirigeras till Nets betalningssida för att utföra betalningen där. Nets är en etablerad PCI-certifierad säker betalleverantör, som ombesörjer alla betalningar åt oss. Korthanteringen sker krypterat (SSL), vilket innebär att obehöriga förhindras att se dina uppgifter du lämnar om ditt kort. Nets sköter hela betalprocessen, så inga kortuppgifter lagras hos Villaägarna.

Om du hellre vill få ett inbetalningskort skickat hem till dig, vänligen kontakta vår medlemservice på tel 010-750 01 00 eller e-post info@villaagarna.se