Allmänna Villkor

1. Om Villaägarna Bonus

Villaägarna Bonus är Villaägarnas Riksförbunds bonusprogram och riktar sig till alla Villaägarnas Riksförbunds medlemmar. Villaägarna Bonus ger rabatter och bonuspoäng vid köp hos anslutna partnerföretag till dig som är medlem i Villaägarnas Riksförbund och ansluter dig till bonusprogrammet. Dessutom får du exklusiva erbjudanden från våra anslutna partnerföretag. Villaägarna Bonus är kostnadsfritt för alla medlemmar i Villaägarnas Riksförbund.

Villaägarna Bonus drivs av Awardit AB, orgnr 556575–8843, med postadress Snickarbacken 2, 111 39, Stockholm, Sverige i samarbete med Villaägarnas Riksförbund.

2. Bonuspoängsutdelning och -inlösen

Med Villaägarna Bonus får du bonuspoäng för dina inköp hos partnerföretag, som är anslutna till Villaägarna Bonus. Hur mycket de anslutna företagen betalar i bonuspoäng, framgår innan du lagt din beställning.

De anslutna partnerföretagen kan ändra sin bonusersättning upp eller ned. Vilka butiker som är anslutna till Villaägarna Bonus kan variera över tiden.

Det är bara köp som görs genom att du följer länk från Villaägarna Bonus till ansluten butiks webb via butikslänkar, som ger dig bonuspoäng. Besöker du någon annan webbsida mellan att du klickar dig vidare till denna butiks webbsida, kan bonusspårningen avbrytas. Samma sak om du använder reklamblockerare eller inte tillåter kakor i din webbläsare samt andra tekniska problem föreligger.  Du får bara bonuspoäng, om vi kan spåra dina inköp. Det kan ta upp till en vecka tills bonusen registreras på ditt konto.

Det är ofta möjligt att få bonuspoäng parallellt med att du använder dig av rabattkoder och andra erbjudanden från butiken. Villaägarna Bonus kan dock inte garantera att så alltid är fallet. Det förekommer även i vissa butiker att om du betalar med presentkort eller annat tillgodohavande, så får du inte Villaägarna Bonus.

Vi gör allt vi kan för att all information på Villaägarna Bonus är aktuell men tar inget ansvar för ej uppdaterad information.

Upparbetad bonus är giltig så länge du är medlem i Villaägarnas Riksförbund. Bonus kan inte lösas in mot kontanter eller överlåtas till tredje part. Medlemmen kan själv kontrollera poängsaldo via kontoutdrag på Medlemssidorna.

Villaägarna Bonus kan ändra bonuspoängsmodellen och garanterar inte att intjänad bonus kan utbetalas. Om Villaägarna Bonus förhindras fullgöra sina skyldigheter på grund av, strejk, lockout, blockad, pandemi eller annan liknande omständighet, som Villaägarna Bonus inte kunnat råda över och skäligen inte kunnat förutse och vars följder Villaägarna Bonus inte skäligen kunde ha undvikit eller övervunnit, ska Villaägarna Bonus vid hinder att uppfylla sina skyldigheter vara befriad från dessa så länge hindret föreligger.

3. Koppling av kort/bankkonto och personuppgifter

Genom att koppla valfritt betalkort så kan du på ett enkelt sätt samla bonuspoäng och samtidigt få rabatt hos utvalda partners.
Vid koppling av kort/bankkonto samarbetar vi med en extern partner, Tink.

Välj ett kort som du har kopplat ett bankkonto till. Datan som vi i samarbete med Tink kan samla in för att kunna utbetala poäng är:

Personuppgifter

Detta innefattar e-postadress, användarnamn, personnummer, land och annan information knuten till din användarprofil.

Bankkontouppgifter

Detta innefattar uppgifter med koppling till dina inköp via Villaägarna Bonus som kontonummer, saldon, kontotyper, lån, räntor och annan information knuten till dina konton.

Transaktionshistorik

Detta innefattar insättningar, inköp och återbetalningar till dina konton.

Identitetsinformation

Detta innefattar åtkomst till information som kan användas i identifieringssyfte.

Villaägarna Bonus behandlar dina personuppgifter i övrigt i enlighet med GDPR och Villaägarnas personuppgiftspolicy.

4. Garanti & reklamation

Varor från Villaägarna Bonus poängshop omfattas i förekommande fall av garanti från tillverkaren på minst ett år (gäller ej presentkort, värdecheckar och liknande.). Vid fel på din vara, använd kontaktformuläret som du hittar på Villaägarna Bonus. Ange produktbeteckning, transaktions-id och typ av fel. Om du ångrar det du har beställt och det redan har skickats så har du 14 dagars returrätt enligt Konsumentköplagen från den dag du tagit emot varan eller hämtat ut den på uthämtningsstället. Villkoret är givetvis att varan är oanvänd och att den returneras komplett i sitt originalemballage.

5. Kommunikation

Kommunikation från Villaägarna Bonus till dig sker företrädesvis elektroniskt via e-post och SMS. Som medlem ansvarar du för att hålla dina kontaktuppgifter aktuella. Ändringar kan göras via medlemssidorna.

6. Uppsägning

Vid uppsägning av ditt medlemskap i Villaägarnas Riksförbund, upphör även din medverkan i Villaägarna Bonus och alla personuppgifter raderas. Vill du fortsätta vara medlem i Villaägarnas Riksförbund, men radera din kundprofil i Villaägarna Bonus, kontakta Awardit AB via det formulär som finns i Villaägarna Bonus.