Dela med dig av din berättelse om  ditt medlemskap i Villaägarna!

För att utveckla och förbättra ditt medlemskap hos Villaägarna är det viktigt för oss att veta vad just du tycker fungerar bra. Därför hoppas vi att du som varit medlem några år vill  dela din berättelse om hur du utnyttjat medlemskapet.

Har du frågat våra experter?
Har du använt expertrådgivningen i något av dina husprojekt? Kanske har du sluppit en del onödigt jobb? 

Har du sparat med oss? 
Villaägarnas mest populära erbjudanden finns inom energi, bank och försäkring. Dessutom får du alltid färdigförhandlade rabatter och kampanjpriser på varor och tjänster som sänker dina boendekostnader. Kanske har du till och med sparat en slant?

Har du uppmärksammat vårt politiska engagemang?
Över 200 000 medlemshushåll stöder vårt arbete för bättre boendevillkor. Vi vill att du ska ha råd att både bo och leva - därför kämpar vi bland annat för lägre elpriser och lägre bolånemarginaler hos storbankerna. 

Dela med dig av din berättelse!
Vi får ofta höra från våra medlemmar att de är så nöjda med sitt medlemskap, men vi vill självklart bli bättre. Därför vänder vi oss till dig för att ta reda på vad du värdesätter mest i  medlemskapet. 

Om din berättelse  publiceras, så får du som tack för att du deltagit 200 kr i värdecheckar på drivmedel från vår partner Preem.
Dessutom får de hundra första bidragen vår rykande färska folder "Din guide till smarta spartips" samt utvalda fröpåsar från vår partner Weibulls.

Vi hoppas att du vill delta genom att svara på några frågor via formuläret nedan senast 7 december 2023.

Tack för din medverkan och härmed bekräftar vi att vi tagit emot din berättelse! Om vi vill veta mer ber vi att få kontakta dig via telefon eller mejl. 

Med vänlig hälsning

Villaägarnas Riksförbund

FRÅGOR

FRÅGOR