Lagbok på båt
Lagbok på båt

Nyhet: Skräddarsydd utbildning från Juristbyrån

Nu lanserar Samfälligheterna skräddarsydda utbildningar för enskilda styrelser. Ni kan själva välja vilken juridik ni vill fördjupa er i och sedan få gott om tid att gå igenom era specifika frågor.

Många frågor är desamma för styrelser i olika samfällighetsföreningar, men det finns också många frågeställningar som är unika beroende på samfällighet och föreningens omständigheter. Inte minst inom juridik.

Nu kan er styrelse få en skräddarsydd utbildning från Villaägarnas Juristbyrå. Ni väljer vilket område ni vill fördjupa er inom, exempelvis Grundläggande juridik för styrelseledamöter. Utbildningen innehåller först en timmes genomgång av det område ni valt och därefter följer en timme för diskussion med fokus på era frågeställningar.

- När vi håller utbildningar i storgrupp får vi väldigt många frågor som rör specifika situationer. Ofta blir tiden för knapp för att svara på allt. Därför känns det kul att återigen kunna erbjuda våra avtalsföreningar möjligheten att under en skräddarsydd utbildning fokusera på enskilda styrelsers frågeställningar, säger Sofia Hellsing, chef Samfälligheterna.

Tid och plats:

Utbildningarna är två timmar och genomförs dagtid.

Inom Stockholmsområdet kan vi erbjuda utbildningen i föreningens lokaler, på Villaägarnas huvudkontor eller via Teams. Om föreningen ligger längre bort erbjuder vi utbildningen via Teams.

Pris: 9 800 kr inkl. moms (7 840 kr exkl. moms)

Mejla samfalligheterna@villaagarna.se för mer information och anmälan.

Trygghet för samfälligheter

Trygghetsavtalet är ett paket med tjänster och verktyg, speciellt anpassat för samfällighetsföreningars behov. I avtalet ingår bland annat:

  • Anpassade försäkringar
  • Kostnadsfri rådgivning
  • Juridisk hjälp
  • Mallar, manualer, infoskrifter
  • Nyhetsbrevet Samfällighetsnytt
  • Delägarförteckning
  • Egen hemsida 

Läs mer