Juni 2018

Nyhetsbrev för juni 2018

Tv via fiber Från och med 1 juli kommer vi att få TV via fiber. Vi byter då från Telenor (som gått ihop med Bredbandsbolaget) till Viasat. Mer information om nya TV-avtalet kommer.

Idag började Telenor att skicka ut returavier till fastigheterna. I kuvertet ligger returavi men ingen mer information. Från och med 1 juli ska alla som fått en avi skicka tillbaka den gamla tv-boxen, kortet samt de sladdar som tillhör. Lägg allt i valfri kartong och posta med returavin.

Faktura från Svensk infrastruktur En faktura från Svensk infrastruktur har skickats ut till några fastighetsägare i samfälligheten. Den är på ca 100 kr. Egentligen ska den gemensamma kostnaden faktureras samfälligheten, men något har gått fel. Ni som har fått fakturan uppmanas att betala den. När den är betald kan ni lägga en kopia på fakturan i Helena Ambros brevlåda, möjavägen 20. Kostnaden kommer sedan att dras av på samfällighetsavgiften.

Samtycke för behandling av personuppgifter i matrikel Vi vill även påminna alla om att lämna in blanketten "Samtycke för behandling av personuppgifter i matrikel". Även den ska läggas i Helenas brevlåda.