Familj med barn i butik
Familj med barn i butik

Det är värt varje krona att vara medlem

Stefan och Ida Lucas bor i villa i Knivsta och är nya som husägare, föräldrar och medlemmar i Villaägarna. Familjen har sparat in medlemsavgiften många gånger om. Och vad kunde vara en bättre start på medlemskapet än att vinna tredje pris i en medlemstävling?

Tävlingen gick ut på att ge ett riktigt gott råd till andra som just köpt sitt första hus. 

Vad är ert bästa tips till nya husägare?
– Vänta med nytt kök och badrum, se till att först renovera det som kommer att spara dig pengar framöver. Sånt som att sätta in ett nytt uppvärmningssystem, moderna fönster som inte släpper ut värme, fiberanslutning istället för andra dyra sätt att koppla upp sig. Lägg sedan undan de pengar du sparar in på dyra räkningar för el och telefon/internetanslutning, och vips så har du kapital till ett nytt kök!

Priset var målarfärg, eller hur?
– Ja vi vann ett presentkort på 3 000 kronor hos Flügger färg. Och vi fick ut maximalt av den summan genom att besöka medlemskvällen hos en Flüggerbutik, där man fick 40 procent rabatt på utomhusfärg.

Vad har ni för renoveringsplaner?
– Efter det nya avloppet och fiberdragningen är framsidan av tomten inte rolig. Vi har storslagna idéer om hur vi vill ha det men först och främst ska vi återställa gräsmattan. Inomhus sätter vi upp väggar för att få fler rum nu när familjen växer. Vi har några småbarnsår framför oss så vi kommer att prioritera vår renoveringstid och ekonomi så att hela familjen får det så bra som möjligt. Vi har många drömmar om allt från fint kök till pool, men vi har förlikat oss med att allt har sin tid.

För oss är det en självklarhet att vara medlemmar i Villaägarna.

Vad säger du till dina grannar för att övertyga dem om att bli medlemmar?
– Medlemsavgiften är mycket liten, särskilt i förhållande till vilka förmåner man får, exempelvis möjlighet till kostnadsfri rådgivning och konsultation, olika erbjudanden och stående rabatter. För oss är det en självklarhet att vara medlemmar i Villaägarna.

 

Ur medlemsmagasinet Villaägaren

Funderar du över något?

Som medlem i Villaägarna får du bland annat fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning.

Funderar du över något?

Som medlem i Villaägarna får du bland annat fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning.