Poolvärmepumpar från Polarpumpen

Ta del av erbjudandet

Som medlem får du 10 % rabatt på Aquaheat poolvärmepumpar och övriga märken. Erbjudandet gäller på ordinarie priser och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. 

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

Vårt svenska klimat bjuder på varierande sommardagar, men med en poolvärmepump är det alltid lagom varmt i poolen för ett härlig dopp. Att värma poolen med en poolvärmepump ger god effekt i alla väder. En poolvärmepump hämtar värme från utomhusluften och överför sedan värmen till vattnet. Med andra ord en miljövänlig uppvärmningsform.

Poolvärmepumparna från Aquaheat är tillverkade av tåliga material och högkvalitativa komponenter, samtidigt som de har en mycket tilltalande och stilren design. AquaHeat är också isolerade in i minsta detalj, för en hög värmeeffekt och en låg ljudvolym. 

Besök Polarpumpen.se för mer information

Polarpumpen

Polarpumpens koncept består av tre viktiga element: pris, sortiment och installation. Tack vare branschkunskap och erfarenhet lyckades Polarpumpen balansera samtliga tre element till en affärsidé som är utstickande i branschen. Polarpumpen grundades för att kunna sälja värmepumpar till lägre priser via en e-butik. Tack vare att Polarpumpen lyckats växa och bli en stor aktör inom värmepumpar, så kan man köpa in riktigt stora partier med värmepumpar och på så sätt tillåta en ännu större prispress.