Allt för din trädgård hos Gardenstore

Ta del av erbjudandet

Som medlem får du 5% rabatt på hela ditt köp när du handlar hos GardenStore.  Rabatten gäller på hela sortimentet men kan ej kombineras med redan nedsatta eller rabatterade produkter. Erbjudandet gäller t o m 31 december 2022.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

GardenStore är en svensk trädgårdsbutik online som säljer allt du behöver för din trädgård eller uteplats! GardenStore har god kunskap och erfarenhet om utomhusprodukter och står alltid redo att hjälpa sina kunder både online på webbshopen som fysiskt deras butik i Värmdö Köpcentrum. Med ledord som hög servicefokus, prisvärdhet och kvalitet strävar GardenStore mot att bli det självklara valet vid inköp av produkter för trädgård och uteplats.

Se GardenStores sortiment

Gardenstore

https://www.gardenstore.se/

GardenStore är en svensk trädgårdsbutik online som säljer allt du behöver för din trädgård eller uteplats! GardenStore har god kunskap och erfarenhet om utomhusprodukter och står alltid redo att hjälpa sina kunder både online på webbshopen som fysiskt i butiken i Värmdö Köpcentrum. Med ledord som hög servicefokus, prisvärdhet och kvalitet strävar GardenStore mot att bli det självklara valet vid inköp av produkter för trädgård och uteplats.