spa bad
spa bad
Pool och spabad förmånligt för dig som medlem

Nordiska Kvalitetspooler är leverantörer av San Juan glasfiberpooler, Marquis spabad, Aquavia spa, Interform badkar – pooler, spabad och badkar som håller marknadens absolut högsta kvalitet. Förmånliga erbjudanden för dig som medlem.

San Juan glasfiberpool

San Juan är världens ledande glasfiberpooltillverkare och har tillverkat glasfiberpooler sedan 1958. San Juan lämnar 25 års fabriksgaranti och det finns över 90 olika modeller att välja på. Alla San Juan-pooler tillverkas för hand och har trappa och olika djup som standard.

Marquis Spabad

Marquis har tillverkat spabad sedan 1980 och räknas som en av världens ledande tillverkare. Marquis spabad har ett unikt reningssystem och upp till års 10 års garanti för din trygghet. Marquis har högt vattenflöde och lågt tryck vilket innebär en ljuvlig massage för dig. Sedan 2010 har Marquis mottagit den prestigefyllda utmärkelsen Certified Manufactures i USA tillsammans med 8 andra spatillverkare.

Aquavia Spa

Aquavia spa fokuserar på varje detalj: design, material, effektivitet, ergonomi, ytbehandling och kvalitetskontroll. Deras spabad är av högsta kvalitet och prestanda, mest exklusiva i sitt segment. De använder avancerad teknik för att gynna användarna. Med design från Barcelona är Aquavia en av Europas, och världens, modernaste spabads tillverkare.

Interform Badkar

Interform etablerades våren 1992. Interform tillverkar badkar och massagekar och har sitt säte i Melhus, Norge. De har skapat badglädje för alla typer av människor och alla typer av behov i 30 år. Var och ett av Interforms badkar är ett stycke noga genomtänkt hantverk, genomsyrat av historia, kvalitet, funktionalitet, teknik och vacker design.

Till Nordiska Kvalitetspooler

 

Ta del av erbjudandet

San Juan glasfiberpool

Vid köp av San Juan glasfiberpool får du utan kostnad ett säkerhetsöverdrag till din pool.

Marquis Spabad

Vid köp av ett Marquis spabad erbjuds du en årsförbrukning av kemikalier.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;