Sector Alarm - hemlarm

Ta del av erbjudandet

Som medlem får du Sector Alarms startpaket med kameradetektor och
2 rökdetektorer för 0 kr, rekommenderat pris 4 680 kr.

Du betalar endast 439 kr/mån för Sector Alarms larmtjänst med åtgärd vid både inbrott och brand (rekommenderat pris 459 kr/mån).

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

Sector Alarm erbjuder dig som medlem ett hemlarm med kameradetektor och 2 rökdetektorer som inte bara ger en ökad trygghetskänsla - du får även ett effektivt skydd mot inbrott och brand. Larmet är kopplat till Sector Alarms larmcentral som hjälper dig dygnet runt, året runt.

Rekommenderade av Villaägarnas Riksförbund

Vi på Villaägarna rekommenderar dig att i första hand välja Sector Alarm som hemlarmsleverantör. Med ett pålitligt skydd mot både inbrott och brand får du en komplett trygghetslösning anpassad för just ditt hem.

Med ett uppkopplat hemlarm får du en tryggare vardag för dig och din familj. Fria väktarutryckningar, nyckelservice och möjligheten att få notiser när barnen kommer hem från skolan och larmar av är bara några av fördelarna med Sector Alarms tjänst. Dessutom betalar du aldrig mer än 519 kr/mån tack vare Sector Alarms pristak.

Rek_av_VA2021.png

Sector Alarm

http://www.sectoralarm.se/

Sector Alarm är Villaägarnas hemlarmspartner. Vi har valt att rekommendera Sector Alarm då vi tycker att de har en bra tjänst med åtgärd vid både inbrott och larm. Sector Alarm erbjuder dig som medlem ett hemlarm med kamera- och rökdetektor som inte bara ger en ökad trygghetskänsla - du får även ett effektivt skydd mot inbrott och brand. Larmet är kopplat till Sector Alarms larmcentral som hjälper dig dygnet runt, året runt.