Som medlem i Villaägarna får du Sector Alarms hemlarm med kameraövervakning och rökdetektorer helt kostnadsfritt. Dessutom rabatt på larmtjänsten med fria utryckningar och support.

Sector Alarms startpaket med övervakning via kameradetektor och rökdetektorer ger dig ett effektivt inbrottslarm och ökad brandsäkerhet i hemmet. Larmet är kopplat till Sector Alarms larmcentral som hjälper dig dygnet runt alla dagar på året. Du får omedelbar respons på larm, fria väktarutryckningar, fri teknisk support och avtalslång produktgaranti.

Med Sector Alarm App kan du styra ditt hemlarm var du än befinner dig. Via appen kan du larma på eller av, ställa in timer för lampor och andra elektroniska enheter, hantera digitala lås och se ditt hem på video i realtid. Vissa funktioner kan kräva tilläggskomponenter, och vill du komplettera ditt larm finns det ett brett utbud av exempelvis HD-övervakningskameror, digitala lås och smarta lås.

Till Sector Alarm

Rekommenderade av Villaägarnas Riksförbund

Vi på Villaägarna rekommenderar dig att i första hand välja Sector Alarm som hemlarmsleverantör. Med ett pålitligt skydd mot både inbrott och brand får du en komplett trygghetslösning anpassad för just ditt hem.

Med ett uppkopplat hemlarm får du en tryggare vardag för dig och din familj. Fria väktarutryckningar, nyckelservice och möjligheten att få notiser när barnen kommer hem från skolan och larmar av är bara några av fördelarna med Sector Alarms tjänst.

Ta del av erbjudandet

Effektivt skydd mot inbrott och brand

Som medlem i Villaägarna får du Sector Alarms startpaket plus en extra rökdetektor och en extra vibrationsdetektor installerad för 0 kr. Du får dessutom 40 kr rabatt på månadsavgiften på larmtjänsten med åtgärd vid både inbrott och brand.

Erbjudandet gäller t o m 30 december 2022.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

21-349_Rekommenderas-av_Villaagarna 2022.jpg

;