20% rabatt på kriskit

Hur skulle du och din familj klara av en krissituation? Med allt fler och allvarligare händelser som sker runt om oss är det dags att fundera på hur du skulle hantera en kris.  

Nu får du som medlem i Villaägarnas Riksförbund möjlighet att ligga steget före och trygga ditt hem och din familj. Med ett kriskit från Qris Rescue får du allt du behöver för att kunna laga mat, rena vatten och hålla dig varm om olyckan skulle vara framme. Väskans innehåll är noga utvalt av experter och följer MSBs rekommendationer på vad ett hushåll behöver för att klara sig i upp till en vecka.

Qris Rescue erbjuder även en effektiv kraftstationen på 600 W och försörjer flera av dina hushållsmaskiner. Den kan även ladda mobilen så att du kan hålla dig uppdaterad om vad som händer. 

Till kraftstationen erbjuder Qris Rescue tillägget Qris 100 W solpanel - den optimala följeslagaren till din kraftstation. Effektiv och pålitlig, den ger dig obegränsad ström i naturens eget ljus.

Här kan du läsa mer om produkterna hos Qris Rescue

Ta del av erbjudandet

Som medlem får du 10% extra rabatt på befintligt kampanjpris, totalt 20% rabatt. Gäller på  kriskit, kraftstation och solpanel hos Qris Rescue

Var redo när krisen inträffar - skaffa din krisberedskap redan idag!

Erbjudandet gäller på ordinarie pris t o m 31/12 2023.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;