Upp till 25% rabatt

Den perfekta atmosfären i ditt hem kan skapas helt automatiskt. Just nu får du upp till 25% rabatt på smart inomhusbelsyning hos Philips Hue.

Det är dags att flytta in mysigheten inomhus. Efter fantastiska långa sommarkvällar och soliga utomhusaktiviteter är det helt okej att känna en viss glädje över att nu få flytta mysfaktorn inomhus, när de mörkare och kallare dagarna närmar sig. Här får du våra bästa tips för att omfamna höstens magi i ditt hem.

Tillbringa kvalitetstid inomhus med dina favoritpersoner, använd belysningen för att sätta stämningen för kvällen. Om du inte har en öppen spis återskapar tur nog Candlelight- och Fireplace – effekterna i Philips Hue- appen den varma och mjuka fladdrande ljusstämningen.

Utnyttja en regnig, kall dag genom att fylla soffan med kuddar och filtar. Sänk belysningen till en varm, glödande orange färg innan du börjar titta på filmen, eller slå på ljussynkronisering med Hue Sync för den ultimata hemmabio-upplevelsen.

Njut av morgonmörkret och skapa egen soluppgång i Philips Hue-appen när du vill vakna lugnt till naturligt ljus och få energi för en härlig höstdag. Dagar utan tidig väckarklocka innebär en senare soluppgång, en bra möjlighet att sova lite längre. Skapa den perfekta stämningen genom att justera dina smarta lampor till din önskade ljusnivå.  

Ta del av erbjudandet

Just nu får du som medlem 15% rabatt på smart inomhusbelysning vid köp av två produkter eller fler. Lägg till en Bridge och du får 25% rabatt!

Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Gäller ej Excluding Hdmi Sync Box and The Gradient play products, Festavia and Secure -maximum of 10 products per cod.  

Kampanjperiod 7 november - 6 december 2023.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;