rum med smart belysning
rum med smart belysning
rum med smart belysning
Bekvämt hem med smart armatur!

Tänk dig att komma hem efter en slitsam dag, och när du kliver in genom dörren tänds lamporna automatiskt för att välkomna dig. Med smart belysning från Philips Hue kan du enkelt anpassa belysningen i ditt hem efter dina preferenser och dagliga rutiner.

Ställ in scheman så att lamporna gradvis blir ljusare på morgonen, simulera närvaro när du är bortrest eller dämpa belysningen när du går och lägger dig. Integration med röstassistenter och smartphone-appar gör det också möjligt att styra belysningen med ett enkelt röstkommando eller ett tryck på telefonen. Du kan enkelt skapa den perfekta atmosfären för alla tillfällen. Från varma och mysiga kvällar till livliga och energiska sammankomster, möjligheten att justera ljusstyrka, färg och intensitet på dina lampor kan omedelbart förändra stämningen i ett rum.

Oavsett om du vill ha en avkopplande atmosfär efter en lång dag eller ett uppiggande utrymme som kickstart på morgonen, ger smart belysning oändliga möjligheter att passa dina önskemål och behov. 

Läs mer hos Philips Hue om alla möjligheter och funktioner

Ta del av erbjudandet

20% rabatt vid köp av inomhusarmaturer (inkl inomhus lightstrips)

Kampanjerbjudandet gäller under perioden 18 september - 16 oktober 2023 och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Rabatten omfattas inte av Hdmi sync box, Hue Entertainment-produkter, Festavia och Security produkter.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;