Tallrikar med olika maträtter
Tallrikar med olika maträtter
Ecoviva - Sveriges mest prisbelönta matkassar

Vore det inte skönt att slippa fundera på vad du ska laga till middag? Ecoviva älskar god mat och väljer det bästa till sina matkassar.

Råvarorna utvärderas med omsorg och provlagas till de recept som tas fram. Maten är både god och inspirerande. Ecoviva levererar Sveriges mest prisbelönta matkassar.

  • Säsongsbetonade, miljömärkta och närproducerade kvalitetsråvaror
  • Svenskt ekologiskt/miljömärkt eller klimatsmart kött såsom svenskt viltkött
  • Inslag av svenskt mathantverk
  • Hälsosamma och näringsdeklarerade måltider

Recepten är dessutom både roliga, lättlagade och varierande. Leverans sker till stora delar av Sverige, från Umeå till Ystad. Välj din dag för leverans, söndag eller måndag, samt även ungefärlig tid för leverans. Prenumerationen är flexibel, du gör lätt ändringar eller kombinerar olika matkassar på Mitt konto. Du får råvaror och recept till 4 portioner/4 dagar hem till dörren.

Ecoviva - Sveriges första hållbara matkassar med främst ekologiska råvaror - startade 2009 av Annika Kristoffersson och Amina Bergendahl. Med en hög ambitionsnivå har Ecoviva etablerat sig i storstäder runtom i Sverige, vunnit flera utmärkelser och nominerats till Arla Guldko fem år på rad för Bästa Miljöarbete. 

Ta del av erbjudandet

Som medlem får du 25% rabatt på Ecovivas matkassar.

Gäller på dina tre första leveranser.         

Välj mellan följande matkassar: Original, Gluten- och laktosfri, Vegetariskt, Vegetarisk Gluten och laktosfri, Barnvänlig och Flexitarian.

Erbjudandet gäller t o m 31 mars 2023.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;