Läxhjälp med upp till 20% rabatt

Föds du med mattehjärna eller språkhuvud? Det tror inte Allakando. Hjärnan kan liknas vid en muskel som kan tränas och med rätt hjälp kan alla nå sina studiemål. Allakando hjälper varje år tusentals elever till en bättre framtid och en enklare studieteknik - och hela 9 av 10 når sina mål. 

  • Du får en noggrant utvald och utbildad privatlärare och mentor.
  • Läxhjälp och studiecoachning erbjuds i alla ämnen och åldrar, i hela Sverige.
  • Höj betygen snabbt och enkelt med stärkt motivation, självförtroende och bättre studieteknik.

Som medlem får du upp till 20% rabatt på läxhjälp med Allakando.

Kostnadsfri prova-på-träff

Boka i tid för att nå bästa resultat. Allakando erbjuder dig som medlem en kostnadsfri prova-på-träff om du bokar senast 30 september 2022.


Läs mer om läxhjälp från Allakando:


Fredrik berättar — därför ger vår läxhjälp resultat:

"Hej! Vad roligt att du är intresserad av Allakando! Jag heter Fredrik Fridlund och grundade Allakando 2007. Genom åren har jag personligen undervisat över 3000 elever och slipar konstant på vår pedagogik med mina kollegor.

Målet är att vara världsbäst inom både elevers akademiska och personliga utveckling. Vi tar ett helhetsgrepp om skolutvecklingen och fokuserar på det som gör störst skillnad för varje elev. Utöver högre betyg, arbetar vi ofta med att förbättra studieteknik, motivation och självförtroende.

Vi satsar även stenhårt på att anställa de absolut bästa studiecoacherna, utbilda dem noggrant och matcha dem personligen till varje elev."

Ta del av erbjudandet

Upp till 20% rabatt på läxhjälp med Allakando

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;