Privatleasa elbil eller plug-in hybrid hos Peugeot

Peugeot erbjuder dig som medlem i Villaägarna 100 kr/månad i rabatt om du väljer att privatleasa en elbil eller plug in-hybrid från Peugeot. Dessutom har du möjlighet att köpa en laddbox inklusive installation till medlemspris.

Privatleasing elbil och plug-in hybrid

Peugeot har ett brett utbud av elbilar och plug in-hybrider - som den populära SUV:en Peugeot 3008 Plug In-Hybrid, med 59 km elektrisk räckvidd, eller elbilen och Årets Bil-vinnaren Peugeot e-208, med 340 km elektrisk räckvidd.

Denna exklusiva rabatt på 100 kr/månad gäller för samtliga 36 månader som du privatleasar en elbil eller en plug in-hybrid från Peugeot.

Mer om bilarna

Peugeot e-208
Elektrifiera din vardag med Peugeot e-208. Med en kraftfull och tyst elektrisk motor kombinerat med en fantastisk förarteknik kan du uppleva en helt ny körkänsla. Njut av den tysta motorn och upptäck det omedelbara vridmomentet och upp till 340 km elektriska räckvidden.

Peugeot e-2008
Upptäck 100 % elektrisk körglädje med Peugeot e-2008. Med en räckvidd på upp till 320 km och den senaste tekniken och förarassistanssystem får du en modern SUV som är perfekt för din vardag – dessutom med Peugeots nya design och fantastiska komfort.

Nya Peugeot 3008 Plug-In Hybrid
Nya Peugeot 3008 Plug-In Hybrid kommer med kraftfull fyrhjulsdrift, 300 hk och upp till 59 km elektrisk räckvidd – perfekt för alla dina vardagsäventyr.

Peugeot 508 Plug-In Hybrid
Exklusiv halvkombi med sportig stil för perfekt vardagskörning. Gå över till 100 % elläge när du kör i staden och använd bensinmotorn på längre resor.

Peugeot 508 SW Plug-In Hybrid
Exklusiv kombi med sportig stil, exklusiv komfort och stort utrymme. Nyttja det stora bagageutrymmet och 100 % elektriska körläget i denna mångsidiga bil.

Läs mer om Peugeot och deras elbilar och plug in-hybrider

Laddbox inkl installation

Peugeot erbjuder dessutom dig som medlem en laddbox för endast 17.500 kr (8.935 kr efter ROT-avdrag), via KGK. Ordinarie pris före rotavdrag är 20.495 kr. I detta förmånliga erbjudande ingår även installation av laddboxen.

Läs mer om laddboxen och om installation.

Ta del av erbjudandet

100 kr/mån i rabatt vid privatleasing av plug-in hybrid eller elbil från Peugeot

Laddbox inkl installation till rabatterat medlemspris

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;