1000 kr rabatt på luft-luftvärmepumpar

Handla din värmepump hos Polarpumpen.se

Erbjudandet gäller följande luft-luftvärmepumpar


Polario Slimline

Slimline är en serie energieffektiva och prisvärda luftvärmepumpar som passar lika bra till huset som till stugan. Modellen kommer med smarta funktioner som integrerad WiFi-styrning och inverterteknik som gör att värmepumpen hela tiden anpassar varvtal och effekt till det behov som finns i huset.

Välj mellan Slimline 09 och Slimline 12. Båda har energieffektivitet A+ och Slimline 09 värmer upp till 75 m² medan Slimline 12 värmer upp till 95 m².

Slimline 09 Läs mer
Slimline 12 Läs mer

Qlima S-4626

S-4626 är utvecklad för klimatet i Norden och ger härlig värme även när det är minusgrader ute. Med energieffektivitet A+, låg ljudnivå och möjlighet att styra din värmepump via WiFi så säkerställer du ett bra inomhusklimat för ditt hem. Qlima S-4626 passar bra när man vill värma upp till ca 70 m².

Läs mer

Qlima S-4635

S-4635 har energieffektivitet A+ och passar för utrymmen upp till 90 m². Du kan smidigt styra värmepumpen från din smartphone och på så sätt säkerställa ett optimalt inomhusklimat. Tack vare de smarta funktionerna underhållsvärme och automatisk omstart som är smidigt efter exempelvis strömavbrott, så är luftvärmepumpen ett perfekt alternativ för sommarstugan eller fritidshuset.

Läs mer

Ta del av erbjudandet

Just nu får du som medlem 1000 kr rabatt på utvalda luft-luftvärmepumpar

Erbjudandet gäller på ordinarie priser och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

Just nu är det ovanligt långa väntetider på installation, eftersom de höga elpriserna skapat en ovanligt hög efterfrågan på värmepumpar i hela landet. Väntetiderna varierar kraftigt beroende på var i landet produkten ska installeras. Just nu är väntetiden 6-10 veckor. Alla tider vi förmedlar är preliminära.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

 

;