3000 kr rabatt!

Värm eller kyl ditt hem med Samsung Nordic Home Premium 25, en luftvärmepump designad för Nordiskt klimat. Just nu till medlemspris 10 900 kr (ordinarie pris 13 900 kr).

Utrustad med AI-teknologi och unik design som snabbt värmer eller kyler din bostad tack vare sin höga luftcirkulation. Med Samsungs SmartThings-app kan du enkelt styra din värmepump var du än befinner dig och hålla koll på energiförbrukningen.

Hög luftcirkulation

Med sin höga luftcirkulation på 678 m3/h hjälper Samsung Nordic Home Premium 25 att upprätthålla en behaglig värme och kyler ned ditt hem på nolltid.

AI Auto Comfort

Samsung Nordic Home Premium 25 är en smart luftvärmepump som introducerar dig till ett smartare sätt att leva. Luftvärmepumpen analyserar ständigt rummets förhållanden och användarmönster för att göra din vardag lättare och mer effektiv. Baserat på hur du använder din luftvärmepump och hur väderförhållandena ser ut anpassar den värmen i rummet för att garantera en hög komfort.

Låg ljudnivå

Med en ljudnivå på endast 18dB kan du med enkelhet placera innerdelen i ditt hem utan att du behöver tänka på att ljudnivån ska störa. Luftvärmepumpen kan till och med placeras i sovrummet utan att sömnen påverkas.

Easy Filter Plus

Samsung Nordic Home Premium 25 är försedd med Easy Filter Plus vilket gör att den är lätt att underhålla. Filtret är placerat på utsidan av luftvärmepumpen för att det enkelt ska kunna plockas ut och rengöras.

Integrerad WiFi-styrning

I denna modell får du också integrerad WiFi-styrning, så att du via din smartphone kan hålla koll på uppvärmningen och ändra inställningar även när du inte är hemma.

Fler fördelar med Samsung Nordic Home Premium 25

  • Effektiv värmespridning
  • Snabb nedkylning
  • SCOP på höga 4.74 i nordiskt klimat
  • Låg ljudnivå - 18dB
  • AI Auto Comfort* - Smart värmepump
  • Integrerad WiFi-styrning
  • Enkel att underhålla
  • ECO-läge

*Du behöver ladda ner appen SmartThings och ha en aktiv internetuppkoppling. Appen finns för senare telefonmodeller med Android och iOS.

Ta del av erbjudandet

För närvarande pågår en uppdatering av Polarpumpens webbsida. Under denna period kan du som medlem köpa Nordic Home Premium 25 till ett kanonpris. När uppdateringen är klar, kommer det att finnas fler erbjudanden att välja mellan.

Som medlem i Villaägarna får du just nu köpa luftvärmepumpen Samsung Nordic Home Premium 25 till priset 10 900 kr (ordinarie pris 13 900 kr).

Erbjudandet gäller t o m 31 maj 2022 eller så långt lagret räcker. Går ej att kombinera med andra erbjudanden. 

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;