Ett par bygger kök
Ett par bygger kök
20% rabatt på byggsäkring

Ska du dra igång ett byggprojekt i sommar? Med Anticimex Byggsäkring minimerar du riskerna att något ska gå fel och du får professionellt stöd i processen från start till slut. Boka idag till 20% rabatt!

Under sommaren passar många villaägare på att ta tag i större byggprojekt så som takomläggning, fasadbyte och badrumsrenovering, och många gånger kan de vara mer komplexa än man först tror. Missförstånd och okunskap kan orsaka både stress och kostsamma extrautgifter. Därför finns Anticimex Byggsäkring – tjänsten som möjliggör en enklare och smidigare byggprocess genom en kunnig och helt opartisk rådgivare.

I början av projektet går vi tillsammans med dig igenom arbetets omfattning och identifierar viktiga framgångsfaktorer. Om du ska anlita en entreprenör hjälper vi dig med en checklista för att din beställning ska bli korrekt. Under byggprojektets gång gör vi kontroller av arbetet så att eventuella avvikelser upptäckas i tid och åtgärdas innan arbetet fortskrider. När arbetet är klart gör vi en slutbesiktning och kontrollerar att hantverkare har följt avtalet. Vi säkerställer att arbetet har utförts enligt gällande riktlinjer, branschregler och krav på̊ fackmässighet och eventuella skador, brister och fel dokumenteras i ett slutligt protokoll.

Anticimex erbjuder byggsäkring inom:

  • Fasad
  • Tak
  • Dränering
  • Badrum
  • Kök

Oavsett om du gör jobbet själv eller anlitar en hantverkare så hjälper vi dig att lyckas med ditt projekt!

Ta del av erbjudandet

Som medlem i Villaägarna får du just nu 20% rabatt på en Anticimex Byggsäkring (ordinarie pris mellan 3 995-7 895 kr beroende på del i huset).

Erbjudandet gäller vid bokning 17/5 - 8/6 2023.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;