LloydsApotek - för ett positivt och hälsosamt liv

Ta del av erbjudandet

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

Lloyds apotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige.

Lloyds apotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Du möts av och får rådgivning och service av kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk. Allt för att hjälpa dig till en bättre hälsa under den resa som kallas livet.

Lloyds apotek har idag 78 apotek fördelat på ett 40-tal orter, samt även en komplett e-handel där du enkelt kan finna och beställa dina produkter och få det kostnadsfritt hemlevererat på ett sätt som passar dig.

Bli medlem i Lloyds apotek så erbjuds du ett kortlöst medlemskap med relevanta och fördelaktiga erbjudanden, där du får bonuspoäng på dina köp.
Läs mer och anmäl dig här 

Pant på egna produkter
Lloyds apotek drivs av att skapa förutsättningar för ett hälsosammare liv och för en hållbar planet. Som partner till Bower erbjuder Lloyds apotek pant på alla produkter från deras eget varumärke LloydsApotek/LloydsPharmacy. Panten blir poäng som ger dig rabatt på ditt nästa köp. Eller varför inte donera panten till ett välgörande ändamål? Bra för planeten och för plånboken!
Läs mer om hur du gör här

Välkommen till LloydsApotek!

Bonus!

Du måste vara inloggad för att kunna anmäla dig till Villaägarna Bonus.