LloydsApotek - för ett positivt och hälsosamt liv

Ta del av erbjudandet

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

Bli medlem i LloydsApotek så erbjuds du ett kortlöst medlemskap med relevanta och fördelaktiga erbjudanden, där du får bonuspoäng på dina köp. Som medlem i LloydsApotek kan du ta del av ett flertal fördelaktiga medlemspriser och samla bonuspoäng. 
Läs mer och anmäl dig här 

Rabatten gäller ej på receptbelagda varor och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Om LloydsApotek

LloydsApotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige.

LloydsApotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Hos LloydsApotek möter du kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk. Deras ambition och löfte är att ständigt arbeta för bättre rådgivning och service i varje möte, vid varje tillfälle. Det är något som reflekteras i sortimentet, kompetensen och i deras samarbeten. Allt för att hjälpa dig till en bättre hälsa under den resa som kallas livet.

LloydsApotek har idag 78 apotek fördelat på ett 40-tal orter, samt även en komplett e-handel där du enkelt kan finna och beställa dina produkter och få det kostnadsfritt hemlevererat på ett sätt som passar dig.

Pant på egna produkter

LloydsApotek drivs av att skapa förutsättningar för ett hälsosammare liv. Men det är även viktigt att skapa förutsättningar för en hållbar planet. 

För att driva på en förändring och uppmuntra till att mer återvinns framför att hamna i papperskorgen, är LloydsApotek partner till Bower (tidigare Pantapå) som möjliggör pant på alla konsumentförpackningar.

Som ett första led i detta partnerskap erbjuder LloydsApotek pant på alla produkter från deras egna varumärke LloydsApotek/LloydsPharmacy. Panten blir poäng som ger dig rabatt på ditt nästa köp. Eller varför inte donera panten till ett välgörande ändamål? Bra för planeten och för plånboken!
Läs mer om hur du gör här

Välkommen till LloydsApotek!

Bonus!

Du måste vara inloggad för att kunna anmäla dig till Villaägarna Bonus.