Hus vid väg
Hus vid väg

Släpvagn

OBS! Fr.o.m. 1 november kan våra släpvagnar inte lånas på söndagar då Evonella Garden håller söndagsstängt fram till i vår! Våra släpvagnar finns hos Evonella Garden, V:a Vägen 117 i Bergsåker, Sundsvall. Öppettider: Mån-Fre 10-18, Lör 10-16. Öppettiderna innebär en begränsning av de tider som du kan låna våra släpvagnar jämfört med tidigare! Tänk på att släpvagnen måste vara återlämnad i god tid före Evonella Gardens stängningstid då grinden låses! Första 3 timmarna är GRATIS för våra medlemmar, därefter 50 kr/timme för timme 4-6, därefter dygnspris 200 kr/dygn. Du måste visa giltigt medlemskort och ditt körkort vid hämtning!

Bokning av Villaägarnas släpvagn OBS! Ej söndagar fr.o.m. 1 november 2019!

Villaägarnas släpvagnar kan enbart bokas på webben via internetadressen

https://www.bluescreen.se/villaagarna

Så här bokar du: 

 1. Gå via internet in på bokningssidans adress enligt ovan.
 2. Gå till ”Sundsvall/Evonella Garden” som utlämningsställe.
 3. ”Klicka” på ”Välj Station” under kartan.
 4. ”Klicka” på ”Tillgänglighet” för den önskade släpvagnen för att se om den är ledig det datum och klockslag du önskar.
 5. Fyll i datum och klockslag som du önskar hämta ut vagnen.
 6. Fyll i datum och klockslag när du önskar lämna tillbaka vagnen.

OBS! 3 timmar är gratis, för 4:e, 5:e och 6:e timmen betalar du 50 kr/timme, för helt dygn (24 timmar) betalar du 200 kr.

 1. ”Klicka” på ”Boka”.
 2. Fyll i samtliga uppgifter märkta med (*) i formuläret.

Notera särskilt att din e-postadress skall anges två gånger, registreringsnummer på dragbilen skall anges och att du måste bocka för att du läst avtalsvillkoren.

 1. Avsluta genom att ”klicka” på ”Bekräfta och Boka”!

Har du missat att fylla i något kommer du inte vidare och den saknade informationen markeras med röd färg. Fyll i denna och ”klicka” på ”Bekräfta och Boka” igen.

 1. Om allt är ”OK” så får du beskedet ”Bokning Genomförd”.
 2. Till den e-postadress du angett skickas nu en bokningsbekräftelse. OBS! Får du ingen bokningsbekräftelse så kontrollera din skräppostmapp då det förekommit att bekräftelsen hamnat där beroende på hur ditt e-postprogram mm är inställt!
 3. Kontrollera din e-post. Med ”Sundsvall/Evonella Garden” som avsändare får du en ”Bokningsbekräftelse” som du öppnar och skriver ut i 2 (TVÅ) exemplar.
 4. Ta med bägge exemplaren när du ska hämta vagnen.
 5. Skriv under det ena exemplaret, lämna till personalen som behåller/arkiverar detta.
 6. Visa giltigt körkort och giltigt medlemskort i Villaägarna.
 7. Du får nyckel till vagnens lås och elkabel som passar till vagnen och din dragbil.
 8. Kontrollera släpvagnen innan du åker iväg så att t.ex. belysning och blinkers fungerar. Meddela personalen om något inte är OK!

OBS! Du ansvarar fullt ut för att vagnen är i lagenligt skick/funktionsduglig under din hyresperiod samt att den återlämnas i fullgott skick. Du ansvarar även för eventuella skador som uppkommer under din hyresperiod. Se avtalsvillkoren. Du är också skyldig att vid återlämnandet anmäla till personalen om någon skada uppkommit!

 1. Vill du ha kvitto på att du har återlämnat vagnen ber du personalen skriva under det andra exemplaret av den medtagna bokningsbekräftelsen. Sådant kvitto fråntar dig inte ansvar enligt punkt 17 ovan utan gäller enbart att vagnen är återlämnad.

 

Ta det lugnt i trafiken och glöm inte stödhjulet!