Släpvagn

Vår släpvagn finns hos Shell på Bergsgatan 114 i Nacksta, Sundsvall. Första 3 timmarna är GRATIS för våra medlemmar, därefter 50 kr/timme för timme 4-6, därefter dygnspris 200 kr/dygn. Skulle vår släpvagn vara bokad har du 30 % rabatt på Shell Bergsgatan:s ordinarie släpvagnar. Du måste visa giltigt medlemskort vid bokning/hämtning! Skulle vår släpvagn vara bokad har du 30 % rabatt på Shell:s ordinarie släpvagnar.

För att låna en släpvagn måste du själv boka den via vår bokningssida på nätet:

Länk till bokningssidan:

https://www.bluescreen.se/villaagarna

Här nedan hittar du en enkel "Steg för Steg-guide" som beskriver hur du använder bokningssidan och hur uthyrningen fungerar. Vill du öppna och skriva ut guiden har du länkarna här:

Guiden som Word-dokument:

1801 Uthyrning släpvagn instruktion

Guiden som PDF-fil:

1801 Uthyrning släpvagn instruktion

 

Så här genomför du bokningen "Steg för Steg":

 1. Gå in på bokningssidan via länken ovan.
 2. Gå till ”Sundsvall/Shell Bergsgatan 114” som utlämningsställe.
 3. ”Klicka” på ”Välj Station” under kartan.
 4. ”Klicka” på ”Tillgänglighet” för den önskade släpvagnen för att se om den är ledig det datum och klockslag du önskar.
 5. Fyll i det datum och klockslag som du önskar hämta ut vagnen.
 6. Fyll i det datum och klockslag när du önskar lämna tillbaka vagnen.

OBS! 3 timmar är gratis, för 4:e, 5:e och 6:e timmen betalar du 50 kr/timme, för helt dygn (24 timmar) betalar du 200 kr.

 1. ”Klicka” på ”Boka”.
 2. Fyll i samtliga uppgifter märkta med (*) i formuläret.

Var särskilt noggrann med att ange din e-postadress korrekt. Kontrollera stavningen! Har du angett en felaktig adress så får du ingen bokningsbekräftelse vilket du måste ha med dig för att kunna hämta ut släpvagnen! Notera särskilt att din e-postadress skall anges två gånger, att registreringsnummer på dragbilen skall anges och att du måste bocka för att du läst avtalsvillkoren.

 1. Avsluta genom att ”klicka” på ”Bekräfta och Boka”!

Har du missat att fylla i något kommer du inte vidare och den saknade informationen markeras med röd färg. Fyll i denna och ”klicka” på ”Bekräfta och Boka” igen.

 1. Om allt är ”OK” så får du beskedet ”Bokning Genomförd”.
 2. Till den e-postadress du angett skickas nu en bokningsbekräftelse.
 3. OBS! Får du ingen bekräftelse så kontrollera "skräpkorgen"! I 9 fall av 10 har ditt e-postprogram tolkat bekräftelsen som SPAM! Flytta bekräftelsen till "Inkorgen" så undviker du att kommande bekräftelser  hamnar i fel korg!
 4. Kontrollera din e-post. Med ”Sundsvall/Shell Bergsgatan 114” som avsändare får du en ”Bokningsbekräftelse” som du öppnar och skriver ut i 2 (TVÅ) exemplar.
 5. Ta med bägge exemplaren när du ska hämta vagnen.
 6. Skriv under det ena exemplaret, lämna till personalen som behåller/arkiverar detta.
 7. Visa giltigt körkort och giltigt medlemskort i Villaägarna.
 8. Du får nyckel till vagnens lås och elkabel som passar till vagnen och din dragbil.
 9. Kontrollera släpvagnen innan du åker iväg så att t.ex. belysning och blinkers fungerar. Meddela personalen om något inte är OK!

OBS! Du ansvarar fullt ut för att vagnen är i lagenligt skick/funktionsduglig under din hyresperiod samt att den återlämnas i fullgott skick. Du ansvarar även för eventuella skador som uppkommer under din hyresperiod. Se avtalsvillkoren. Du är också skyldig att vid återlämnandet anmäla till personalen om någon skada uppkommit!

 1. Vill du ha kvitto på att du har återlämnat vagnen ber du personalen skriva under det andra exemplaret av den medtagna bokningsbekräftelsen. Sådant kvitto fråntar dig inte ansvar enligt punkt 17 ovan utan gäller enbart att vagnen är återlämnad.

Vi hoppas vår släpvagn löser ditt transportbehov! Ta det lugnt i trafiken och glöm inte att höja/sänka stödhjulet!