Premium

Medlemsrabatt på teaterbiljetter

Välkommen till Gunnebo slottsteater sommaren 2019 och uppsättningen Den Osalige - en nyskriven komedi om en fars som blev en musikal! På scen står bland annat Per Andersson, Ulla Skoog, Linus Wahlgren, Hans Josefsson med ensemble till levande musik. Villaägarnas medlemmar får 15 procent rabatt vid bokning av minst 2 och max 6 biljetter.

Nyskriven sommarteater på Gunnebo slott

Det lokala teatersällskapet Restskratt ska spela fartfylld och galen sommarfars på Gunnebo. Repetitionerna av årets förväxlingskomedi ”Spansk hatt i motvind” pågår för fullt när kommunens kulturkonsult dyker upp. Hans besked är först att teaterverksamheten skall läggas ner, men efter att ha gått fel i kulisserna återkommer han förändrad. Teatern skall inte alls läggas ner, den skall spela storslagen musikal! Förbryllade tar sällskapet sig an uppgiften trots att det saknar alla förutsättningar att lyckas och under repetitionens gång blir det allt mer uppenbart att det går mot den stora katastrofen: Premiären. Men är det verkligen kommunen som kommit med det omöjliga uppdraget att spela musikal? Eller är det något annat som spökar i kulisserna?

Upplev Gunnebos slottsträdgårdar, njut av ekologisk mat, musik och skratt i sommarkvällen. Alla platser är under tak!

Spelas onsdag till söndag 3 juli – 9 augusti.
Ensemble
: Linus Wahlgren, Per Andersson, Ulla Skoog med flera.
Regi: Viktoria Folkesson
Manus: Håkan Johnsson och Per Andersson
Kapellmästare: Per Johansson

Erbjudande till Villaägarnas medlemmar

Villaägarnas medlemmar erhåller 15 % medlemsrabatt vid bokning av minst 2 biljetter (max 6 biljetter).
Medlemspris vuxen: 421 kr/st (ord.pris 495 kr)
Barn/ungdom: 7-15 år: 211 kr/st (ord.pris 248 kr)

Bokning och villkor

Bokning sker via Ticketmaster på bokningslänken till höger. Du behöver vara inloggad på Villaägarnas hemsida för att se länken.

Hörselslinga finns på rad 1-10. Rullstolsplatser bokas via Ticketmaster Contact Center, tel. 077-170 70 70. För biljetter till syntolkade föreställningar vänligen kontakta www.alltomsyntolkning.nu

Läs mer om Gunnebo Slott och Trädgårdar och föreställningen Den Osalige - en nyskriven komedi om en fars som blev en musikal! www.gunneboslott.se