Premium

Musikalen Annie till medlemspris

Den klassiska musikalen Annie underhåller hela familjen med vacker musik, färgsprakande dansscener och en gripande historia. Regisserar gör Eva Rydberg. Tillsammans med 7 barn, hund och stor ensemble spelar Nanne Grönvall rollen som Miss Hannigan och Thomas Järvheden spelar Mr Warbucks.

Erbjudande till Villaägarnas medlemmar

Medlemspris vuxen: 430 kr (ord pris 625 kr), barn/ungdom t o m 16 år: 310 kr (ord pris 450 kr)
Datum: 1, 2, 3, 8, 9, 10 mars.
 
Företällningar fredagar kl 19.00, lördagar kl 14.30 och 19.00, söndagar kl 14.30. 
Plats: Lorensbergsteatern, Karl Gerhards plats 1, Göteborg

Musikal på Lorensbergsteatern

Musikalen Annie, från 1977, har tolkats i flertalet filmer och på scener runt om i världen. Musikalen är baserad på den tecknade serien Little Orphan Annie och innehåller alla element som utgör en succémusikal; bra musik, glädje, dans och några tårar.

Handling: I 30-talets New York träffar vi föräldralösa Annie som sorgset undrar var hennes föräldrar är och om morgondagen blir en bättre dag. Den lätt alkoholiserade Miss Hannigan, som inte är särskilt förtjust i barn, styr barnhemmet med järnhand och Annie tar varje tillfälle att rymma. En dag får Annie följa med hem till miljardären Mr Warbucks. Tillsammans upplever de glädje och Mr Warbucks vill adoptera henne, men Annie har inte gett upp hoppet om att en dag återförenas med sina föräldrar.

Bokning och villkor

Bokning sker via bokningslänken till höger. Du behöver vara inloggad på Villaägarnas hemsida för att se länken.  Där finns även information om rullstolsplatser och hörselslinga.
Läs mer om föreställningen på Lorensbergsteatern hemsida