Oninemöte på bärbar dator hemma
Oninemöte på bärbar dator hemma

Vill du utveckla våra digitala medlemsmöten?

Villaägarna Skaraborg är en lokalförening ansluten till Villaägarnas riksförbund som startade 2008 genom en sammanslagning av lokalföreningarna i Skövde, Lidköping och Mariestad. Idag är vi drygt 4000 medlemmar spritt i alla Skaraborgs kommuner. Föreningens mission är att skapa bättre villkor för villaägandet genom påverkan, rådgivning och förmåner.

I en förening med medlemmar i 15 kommuner är det en utmaning att erbjuda alla samma utbud av medlemsförmåner. Vi lånar idag ut kärror på nio orter och vi ser ett intresse av medlemsmöten som är inspirerande och lärande. Under pandemin har vi digitaliserat hela föreningen och står nu redo att ta nästa steg. Vi söker nu dig som vill hjälpa till att utveckla vår förening med digitala medlemsmöten.

 

Vi tror att du är intresserad av det som rör villalivet och medlem i Villaägarna. Du har erfarenhet av office365 och digitala möten. I uppdraget ingår det att boka gäster, uppdatera webbsida, skicka inbjudan och se till att tekniken fungerar under själva mötet. Till din hjälp har du hela Villaägarnas riksförbunds nätverk och en engagerad styrelse. Du ingår i styrelsen och uppdraget är arvoderat.

 

Känner du att detta är något för dig eller vill nominera någon du tror skulle passa?

 

Varmt välkommen till en Villaförening i framkant.

 

Bjarne Pettersson

Ordförande

För mer information och intresseanmälan

Bjarne Pettersson
0708-485816
bjarne@villaagarnaskaraborg.se