Med hänsyn till samhällsspridningen av covid-19 (Corona) kan öppettider och svarstider ändras med kort varsel.

Villaägarna bevakar utvecklingen noga och följder de rekommendationer som utfärdas av regering och myndigheter. Vi ber om förståelse för ovan nämnda åtgärder.

Välkommen på medlemsaktivitet med temat: Kungsbacka växer!

Emma Kjernald, Samhällsbyggnadschef och Mark & Exploatering, på Kungsbacka kommun besöker oss för att prata om Kungsbackas samhällsplanering. Torsdagen den 9 maj kl. 18:30 på Hembygdsmuseet, på Västergatan 17.

Kungsbacka växer och det är vi stolta över. Det är ett bra tecken på att här trivs invånare, företag och besökare. Vår inriktning är att utvecklas och växa hållbart.

Vi växer i regionen genom att planera och bygga strategiskt. Vi utvecklar samhället på ett hållbart sätt: socialt, ekologiskt och ekonomiskt.

Kungsbacka är en naturskön och dynamisk kommun. Hit är alla lika välkomna och möjligheterna till utveckling är goda för både individen, gruppen, ­föreningen och företaget.

Staden är lättillgänglig och har goda kommunikationer med kommunens orter och omvärld. Välplanerad infrastruktur och lättillgänglig kollektivtrafik minimerar transporternas miljöpåverkan.

 

Anmälan senast söndagen den 5 maj på mejl: info@villakba.com eller telefon 0300-56 71 75.

Det bjuds på fika.

 

 

Varmt välkomna!

Jan Byvik, ordförande

Funderar du över något?

Som medlem i Villaägarna får du bland annat fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning.

Funderar du över något?

Som medlem i Villaägarna får du bland annat fri tillgång till Sveriges mest kompletta expertrådgivning.