Julkonsert Änglaljus med John Kluge

Villaägarna Göteborg har glädjen att erbjuda våra medlemmar ett begränsat antal rabatterade biljetter till årets Julkonsert Änglaljus.

Medverkande

John Kluge, Py Bäckman, Sofia Kjellgren, Linda Lampenius och Carina E Nilsson

  • 29 november klockan 19.00
  • Smyrnakyrkan, Göteborg

Biljetterna är kraftigt rabatterade och kostar nu 320:-/st (inkl anmälningsavgift 25:-) för Villaägarnas medlemmar (ordinarie pris 425:-). Platserna är begränsade så anmäl er snarast. Max 2 biljetter per medlem. Lösenord för att boka de rabatterade biljetterna  ser ni till höger när ni är inkloggade på Villaägarnas sida. Biljetterna skriver ni ut själva eller har med i er smarttelefon.

Konserten pågår ca 1,5 timmar utan paus. Julkonserten Änglaljus är en upplevelse. Det är en riktig julstämning. Du går mot kyrkan och möts av fladdrande marschaller som vackert lyser upp till stämning i vintermörkret. Du möts sedan i entrén av barn som bjuder på pepparkakor. Kyrkan har nu blivit en vacker, julutsmyckad konsertsal. Det har kommit imma på fönsterrutorna. En känsla av andrum infinner sig. Lyset går ner och tonerna sätts vid pianot. Kör och solist gör entré med levande ljus och välkomnar publiken med Änglaljus!

Här är ett smakprov från tv-inspelning Änglaljus : https://youtu.be/HQcb4TIQwPE

Välkomna!

Villaägarna Göteborg