Med hänsyn till samhällsspridningen av covid-19 (Corona) kan öppettider och svarstider ändras med kort varsel.

Villaägarna bevakar utvecklingen noga och följder de rekommendationer som utfärdas av regering och myndigheter. Vi ber om förståelse för ovan nämnda åtgärder.

Kvinna med solglasögon på buss
Kvinna med solglasögon på buss

Årets aktiviteter i Borås

Håll utkik på vår hemsida om kommande aktiviteter. Nedan kan du se vad vi gjort det senaste året.

November 2019

  • Vi planerade för en bussresa till Gekås och Ullared den 10 november. Tyvärr var det för få deltagare för att genomföra denna resa. Vi hoppas på att resan blir av nästa år. 

Oktober 2019

  • Vi hade nöjet att bjuda in till en mysig biokväll med filmen Fåret Shaun- Farmageddon, 15 oktober. Vi hade en helt egen salong och varje familj hade möjlighet till 3 biljetter.

Maj 2019

  • Den 4 maj stod vi vid orangeriet och barnbanan för att prata med er om ert villaboende. Både medlemmar och blivande medlemmar tog emot 750 ballonger och 250 bandans. Villaägarna Borås Stad syntes över hela Borås. Detta arrangemang återkommer nästa år.

  • Även denna dag, 4 maj, hade Villaägarna en VIP-dag för medlemmarna hos Flügger färg med 30 % rabatt på utomhusfärg. Detta evenemang återkommer.

April 2019

  • Holgers Stugmaterial välkomnade medlemmarna på en informationsträff hos dem den 24 april. Medlemmarna erbjöds rabatt på utvalda varor som handlades samma dag.
  • Traditionellt Årsmöte 28 april på Kulturhusets kafé Utbult Borneby & Co. Kommunpoilsen kom och pratade om grannsamverka och brottsförebyggande åtgärder. 

Hösten 2018

  • Resa till Ullared och Gekås. Vi fylllde en buss med handlingssugna Boråsare och åkte till Gekås. Detta arrangemang planeras att återkomma.