Med hänsyn till samhällsspridningen av covid-19 (Corona) kan öppettider och svarstider ändras med kort varsel.

Villaägarna bevakar utvecklingen noga och följder de rekommendationer som utfärdas av regering och myndigheter. Vi ber om förståelse för ovan nämnda åtgärder.

Takterrass med havsutsikt
Takterrass med havsutsikt

Hitta ditt drömboende i solen

Villaägarna och SkandiaMäklarna i Nyköping bjuder in till en informationskväll om boenden längs Spaniens kust. Tillsammans med SkandiaMäklarnas kollegor i Spanien får du tips och råd om vad du bör tänka på inför ett köp utomlands samt möjlighet att ställa frågor.

SkandiaMäklarna i Spanien har förmedlat bostäder till svenska och internationella kunder i närmare 30 år, och har idag flera kontor i några av Spaniens härligaste områden. I genomsnitt förmedlar de en bostad i Spanien varje dag, året runt. 

Nyckeln till framgången är att verkligen kunna de lokala förutsättningarna och marknaden – och veta hur man gör goda bostadsaffärer där. Det viktigaste för SkandiaMäklarna är att du känner dig trygg under hela resan till ditt nya boende. Trygg i valet av bostad, trygg med de ekonomiska och juridiska villkoren, och trygg med allt det praktiska runt omkring. De finns på plats genom hela processen för att hjälpa dig – och för att tipsa om de bästa stränderna, restaurangerna, skolorna, golfbanorna och shoppingen.

Vi bjuder på spanska tapas med dryck. Först till kvarn, begränsat antal platser.

  • Tisdag 25 februari
  • Hos SkandiaMäklarna, Brunnsgatan 38 i Nyköping
    (Det går bra att parkera på gatan utanför kontoret alt. på taket till Galleria Nyckeln)
  • Klockan 17 till cirka 19


Anmäl dig här

Du kan även ringa 0155-45 50 01.

Sista anmälningsdag är den 21 februari och det är begränsat antal platser, så först till kvarn.

Varmt välkommen önskar Villaägarna och SkandiaMäklarna i Nyköping!