Välkommen till Bomässa i Norrköping

Den 27-29 september 2019 på Stadium Arena, Norrköping. Fri entré för dig som medlem i Villaägarna!

Fri entré på Bomässan

Vi ses den 27-29 september på Bomässan i Norrköping. Som medlem i Villaägarna har du gratis entré, gäller för 2 personer/medlemskort. Följ anvisningarna för att ladda ner din digitala fribiljett! (Varje biljett gäller för en person, så hämta två biljetter)

Hämta fribiljett

Öppettider

Du hittar mässan på Stadium Arena, Utställningsvägen 11 i Norrköping, karta finns via länken nedan.

  • Fredag 12.00 - 18.00 (Dryck & Deli öppet till 20.00)
  • Lördag 10.00 - 17.00  (Dryck & Deli öppet till 18.00)
  • Söndag 10.00 - 17.00

Vad händer på mässan?

Vill du känna och klämma på produkterna innan det är dags att slå till och värderar du det personliga mötet där du kan ställa frågor och få svar på en gång? Då är Bomässan något för dig. Här har du möjligheten att träffa mängder med företag som delar med sig av både kunskap och inspiration kring allt som rör byggnation, renovering och inredning.

På Bomässan kan du i år möta TV-profilerna Snickar-Björn (lör) som visar hur du gjuter i betong och barnens favoritinredare Anna Braun (sön), från Fixa Rummet på SVT som ger tips och råd för barnrummet. 

Träffa Mat-Tina på Dryck & Deli

I år arrangerar vi även nya mässan Norrköping Dryck & Deli parallellt med Bomässan. Där  du bl.a. kan provsmaka goda viner. Självklart kan du också köpa med dig läckra delikatesser hem. Nya Dryck & Deli gästas av ingen mindre än Mat-Tina Nordström som lagar mat på scenen på lördag. Missa inte chansen att få smaka på hennes läckra mat!

Träffa din lokalförening

Kom och träffa din lokala Villaägarförening. Vi finns på plats i vår monter precis bredvid scenen alla dagar. Prata lokala villaägarfrågor med oss, delta i vår tävling och låt oss visa dig alla dina förmåner som medlem.

Vi ses på Bomässan!

Läs mer om mässan och se hela programmet

Mer information

Villaägarnas Lokalföreningar i Norrköping

Villaägarna Norrköping

Villaägarna i Finspång

Kvillinge Villaägareförening