Fråga trädgårdsmästaren – höst i trädgården

Vi har bjudit in trädgårdsmästare Johan Jancke på Villaägarnas dag den 25 september mellan 13-15. Johan kommer ha en genomgång och svarar sedan på våra frågor.

Det finns många frågor kring vad man måste hinna med i trädgården nu på hösten. Kanske finns det också sådant man kan hoppa över? Hur ska man hantera alla höstlöv: räfsa eller inte? Vad kan man plantera nu på hösten? Hur förbättrar man en dålig jord? Behöver jag skydda vissa växter inför vintern? Ska jag beskära träd och buskar nu? Under eftermiddagen får du tips och råd som hjälper dig att lyckas bättre hemma i din egen trädgård under hösten och hela året. Passa även på att ställa dina frågor kring problem hemma i din egen trädgård!

Johan kommer vara på Ynglingavägen 4 Upplands Väsby mellan 13-15. Detta är en aktivitet som är gratis för er i Upplands Väsby Villaägarförening. För att vi ska vara förberedda på antalet besökare vill vi att ni föranmäler hur många som kommer till upplandsvasbyvillaagarforening@gmail.com. Har ni redan nu frågor som ni vill ställa så skriv in dem i mailet så hinner Johan tänka igenom svar till dem.

johan.png

Bra att veta:

  • Ynglingavägen 4 har inte en handikappanpassad tomt. Vid frågor om detta kontakta oss gärna när ni skriver hur många som kommer. 
  • Kommer ni med bil så notera att vissa delar av Valhallavägen har parkeringsförbud. Se till att ni har några minuter extra så ni hittar en lämplig parkeringsplats på en sidogata. 
  • Coronapandemin pågår fortfarande varför vi ber komma friska, ta hänsyn och hålla avstånd. Pga pandemin har vi valt att minimera kontaktytorna och kommer därför endast bjuda på festis som förtäring
  • Vi räknar med att ha aktiviteten oavsett väder. 

Hjärtligt välkomna!