Träning för alla

Det finns många möjligheter i kommunen att träna gratis året om; löpbanor, fotboll, och skridskor på vintern. Det finns även flera utegym runtom i kommunen. De är tillgängliga för alla, året om och är gratis att använda. I Segeltorp ligger utegymmet vid Tranparken.

Naturgym vid Tranparken

Nedanför Tranparken, vid Långsjöns strandkant, ligger naturgymmet. Gymmet är helt byggt i trä och innehåller redskap för chins, dips, knäböj, situps och lastdrag. Redskapen finns i en tyngre och en lite lättare variant. Vid gymmet finns belysning.

Adress: Tranvägen 14, 141 72 Segeltorp

Läs mer om Tranparken
Alla utegym i Huddinge

Löpträning

Källbrinks IP är till för huddingebor som vill löpträna på en upplyst, öppen plats. Det är gratis att använda banorna under allmänhetens tider. OBS! Vintertid stängs löpbanorna om det snöar.

Tid: måndag-torsdag kl 16:30–22:00 (med belysning)
       lördag-söndag kl 8:00-15:00 (ej belysning på helgen)

Adress: G:a Stockholmsvägen 91, 141 32 Huddinge

Arrangör: Huddinge kommun, 08- 535 317 34, fritid@huddinge.se 

Träna utomhus

Nu tänder kommunen upp några av fotbollsplanerna för elvaspel och sjuspel. Ett antal andra fotbollsplaner och kommunens utegym är också öppna för spontanidrott. Flera utomhusanläggningar och fotbollsplaner är belysta under kvällstid.

Plats: Segeltorps IP, 11-mannaplan
Tid: stänger klockan 22:00
Adress: Långängskroken 1, Kungens Kurva

Skridsko- och skidåkning

I Huddinge kommun finns det flera platser där det är gratis att åka skridskor.  Det finns även flera spår där du kan åka längdskidor. Utförsåkning åker du i Flottsbro som är Storstockholms högsta slalombacke. I Stortorpshallen och i Björkängshallen finns det några skridskokälkar att låna om du har behov av det eller för att ha kul på allmänhetens åkning. Aktuella tider och platser hittar du här.