Digital mässa för föreningslivet

En inspirerande dag online – med ny kunskap, möten och intressanta diskussionsämnen. Föreningsmässan arrangeras för Huddinges föreningsliv. Möt tjänstemän och sakunniga från kommunen i olika chattrum, ställ frågor eller titta på föreläsning med lycko- och neuroforskaren Erik Fernholm.

Digitalt nätverkande

Huddinge kommun arrangerar en digital föreningsmässa för alla som är aktiva eller vill bli aktiva i en förening i kommunen. Under dagen får du chansen att träffa kommunrepresentanter och andra föreningar. Föreningsmässan erbjuder även en föreläsning med lycko- och neuroforskaren Erik Fernholm. Det är helt kostnadsfritt att delta.

Mässans innehåll

På Föreningsmässan får du även träffa Anneli Fällman, kultur- och fritidsdirektör i Huddinge kommun samt verksamhetschefer och andra tjänstepersoner från förvaltningar i Huddinge kommun som har hand om föreningsfrågor.

Ställ dina frågor

På mässans sajt (www.huddinge.se/foreningsmassa) kommer du att kunna klicka dig vidare till ett chattrum där du kan ställa frågor till olika tjänstemän på följande teman:

  • Fritidsbokning
  • Föreningsliv
  • Ungdom
  • Anläggning och lokaler
  • Nutid och framtidsfrågor för kultur och fritid
  • Kultur- och funkisfrågor

Bakgrund

Föreningsmässan för föreningar ersätter tidigare ordförandeträffar. 

Fakta om mässan

Tid: lördag 17 oktober, kl 13:00-15:00
Plats: www.huddinge.se/foreningsmassa
Arrangör: Kultur- och fritidsförvaltningen i Huddinge kommun 

erik-fernholm.jpgOm föreläsaren

Erik Fernholm har en akademisk bakgrund inom neuro-, motivations- och lyckoforskning. Han har även en unik, engagerande talarstil. Den kombinationen har på rekordtid gjort Erik Fernholm till en av landets mest eftertraktade talare.

I den här föreläsningen visar han hur vi med forskningens kraftfulla insikter om innovation, motivation och kreativitet kan skapa en långsiktigt välmående framtid; för såväl individ som för företag och samhälle.

Fernholm visar dessutom hur vi kan vara lyckligare på vägen.

Erik Fernholms hemsida