Huddingekretsen

Huddinge Villaägarekrets samlar de villaföreningar, i Huddinge kommun, som är medlemmar i Villaägarnas Riksförbund. Kretsen bevakar tillsammans med Lokalföreningarna i Huddinge de lokala frågorna, såsom planläggning, gatukostnader, lekplatser, busstrafik etc. Kretsen har sitt årsmöte i mars - april.

iDetta är en lokal villaägarförening ansluten till Villaägarna. På denna sida ansvarar Villaägarnas Riksförbund för innehållet.

Välkommen till Huddingekretsen!

Villaägarna i Huddinge, som bytte namn från Huddinge Lokalgrupp 2014, samlar villaägare som är direktanslutna till Villaägarna och medlemmar som bor i område där en lokalförening saknas. Direktansluten medlem blir man då man inte är medlem i en lokal förening eller den lokala förening man tillhör inte är ansluten till riksförbundet.

Huddingekretsen är en del av Villaägarnas Riksförbund och är en del av Villaägarnas föreningsverksamnet i Huddinge kommun.
Känner du att det är något du saknar eller något vi kan hjälpa till att förbättra i Huddinge kommun så kontakta oss gärna, vi är tacksamma för synpunkter. Maila dina förslag till ordföranden eller någon annan i styrelsen.

Under menyfliken Föreningar i kretsen hittar du alla föreningar som ingår i Huddingekretsen och länkar till föreningarnas hemsidor.