Underhållsabetet kommer att pågå i 1-2 veckor, tack för din förståelse.

Bromstens Villaägarförening

Vi arbetar för att ge en bättre närhet och service till våra medlemmar i Bromstens Villaägarförening.

Hus i lummig miljö
iDetta är en lokal villaägarförening ansluten till Villaägarna. På denna sida ansvarar Villaägarnas Riksförbund för innehållet.

Välkommen till Bromstens Villaägareförening

Bromsten idag - ett levande samhälle

Bromsten förtätas, förändras och utvecklas. Ett samhälle med bibehållen småstadskaraktär med grunden i en blandad bebyggelse där invånare i villor, radhus, bostadsrätter och hyreslägenheter samsas med småföretag och tillsammans bildar ett levande samhälle. Många av de drygt 4000 invånarna är idag både andra och tredje generationens Bromstensbor. 

Bromsten tillhör Stockholms Kommun och ligger endast 11 minuters restid från Stockholm C. Du tar dig hit med pendeltåg, tunnelbana eller med någon av de busslinjer som går genom Bromsten.

Bromsten var före 1947 ett municipalsamhälle med en utpräglad småföretagaranda, som fortfarande lever kvar.

Årsmöte

På grund av den globala pandemin 2020 hölls ingen årsstämma i april 2020 som planerat. Av samma skäl har också styrelsearbetet och andra föreningsaktiviteter nästan helt legat nere under 2020 och även forstättningsvis under 2021. Många medlemmar ingår i de största riskgrupperna och vi har valt att prioritera säkerheten.

Nu har vi beslutat att hålla årsmöte för verksamhetsår 2019 + 2020 den 26 augusti 2021 kl. 19:00 i Bromstensskolans matsal.

Vi hälsar alla våra medlemmar välkomna och mötet kommer att genomföras med försiktighetsåtgärder enligt gällande rekomendationer från Folkhälsomyndigheten vid den tidpunkten.