Medlemskapet för småhusägare

Nu är det dags att förnya medlemskapet i Villaägarna. Detta gör du med inbetalningskortet du har fått tillsammans med medlemsmagasinet Villaägaren.

Vi hoppas att du har haft nytta och glädje av medlemskapet under året. Kanske har du sparat pengar på byggmaterial, färg och inredning – eller fått kostnadsfri hjälp från våra expertrådgivare? Ju längre du är medlem desto fler fördelar upptäcker du. Kom ihåg - du har ett helt förbund på din sida.

Fem snabba skäl att vara medlem

 • Expertrådgivning
  Som medlem kan du alltid kontakta våra expertrådgivare, helt kostnadsfritt. Där får du svar på dina frågor som rör livet med hus – allt från vad som gäller vid uthyrning till hur du tar hand om din krypgrund. Ställ din fråga på direkt på webben eller ring 010-750 01 00.

 • Förmåner
  Som medlem kan du handla till utvalda medlemsrabatter, hos partners som Flügger färg, Beijer Byggmaterial, Vattenfall, Euromaster, Preem, KungSängen, Sector Alarm med flera. En medlem sparar i genomsnitt 900 kr per år och många sparar flera tusen redan första året.

 • Debatt & påverkan
  Vi stärker hela tiden vår position som förkämpe för småhusägare i hela landet genom kontinuerlig närvaro i debatt och i media.

 • Min Villa, din digitala servicebok
  Som medlem har du tillgång till tjänsten Min Villa, helt utan extra kostnad. Det är en digital tjänst som hjälper dig att hålla koll på hur ditt hus mår. Här kan du skapa en underhållsplan – ett smidigt sätt att få översikt på vad som har gjorts och vad som bör göras på huset. Tillsammans med våra experters råd får du en tryggare vardag i ditt hus.

 • Villaägaren 
  Ditt medlemsmagasin som kommer 5 ggr/år med tips och inspiration till huslivet.

P.S Villaägarna har moderniserat sitt utseende, i övrigt är allt sig likt. Ditt hus är fortfarande vårt intresse.