Med hänsyn till samhällsspridningen av covid-19 (Corona) kan öppettider och svarstider ändras med kort varsel.

Villaägarna bevakar utvecklingen noga och följder de rekommendationer som utfärdas av regering och myndigheter. Vi ber om förståelse för ovan nämnda åtgärder.

Försäkringar för dig som är medlem!

Tillsammans med Gjensidige Försäkring erbjuder vi förmånliga försäkringar framtagna utifrån våra medlemmars behov och önskemål. Hos oss får du alltid snabb, professionell och personlig kundservice.

Våra mest populära försäkringar


Villaförsäkring

Vi är stolta över vår populära villaförsäkring som finns i två varianter. VillaFlex som ger ett mycket bra grundskydd och VillaMax som innehåller mycket av det som annars brukar ses som tillägg. 

Till villaförsäkring   Beräkna pris


Bilförsäkring

Vår bilförsäkring innehåller extra bra fördelar för dig som är medlem. Du kan beräkna pris direkt här nedan och få ett kostnadsförslag baserat på din bil och din körning.

Till bilförsäkring   Beräkna pris


Djurförsäkring

En nyhet för i år är att vi erbjuder försäkring för hund, katt och smådjur. Det gör vi tillsammans med Sveland, experter på djurförsäkring. 


Till djurförsäkring

Läs mer om våra försäkringar

Självklart erbjuder vi en riktigt bra villaförsäkring – men också försäkringsskydd för andra typer av boenden samt bil och andra fordon. Vi har också försäkringar som rör dig och din familj, som t.ex. barn- och husdjursförsäkring. Se nedan för alla våra försäkringar.

Du kan alltid kontakta vår kundservice Villaägarnas FörsäkringsService på telefon 0771-626 010.